Yolo halfhoogslaper Blauw

Yolo halfhoogslaper Blauw

Normale prijs: € 759,00

Special Price € 679,00

Availability: In voorraad

Gratis verzending voor orders boven de €350,-

Yolo halfhoogslaper in Smokey Blue

Een leuk, praktisch en stevig bed is de Yolo halfhoogslaper. Het is niet alleen een bed, maar tegelijk ook een bureau én kast!


Yolo halfhoogslaper     van € 759,00      nu voor € 679,00


Het (inschuifbare!) bureau is zowel links als rechts te monteren. 

Ook verkrijgbaar in de kleuren fuchsia, antraciet, oudroze (antique pink) en witgrenen (cascina white) (zie elders op deze website).

Het bed wordt inclusief bodem geleverd.

Normale prijs: € 759,00

Special Price € 679,00

Beschrijving

Yolo halfhoogslaper in blauw (smokey blue)

Dit leuke en praktische bed is ideaal voor wie een wat lagere hoogslaper dan gemiddeld zoekt, die ook nog eens is voorzien van een bureau én veel kastruimte.


Yolo halfhoogslaper     van € 759,00     nu voor € 679,00


Het bed is gemaakt van hoogwaardig plaatmateriaal met een melamine afwerking. Het is ook verkrijgbaar in de kleuren oudroze (antique pink), witgrenen (cascina white), fuchsia en antraciet (zie elders op deze website).


De Yolo halfhoogslaper is voorzien van veel bergruimte en leuke details. Onder het bed en achter de trap vindt u diverse kastjes, lades en boekenplanken. Ook heeft het een handig, uitschuifbaar bureau. Dus als het bureau niet wordt gebruikt, kunt u het gemakkelijk weer inschuiven! Het bureau kan zowel links als rechts worden gemonteerd.


Het bed is voorzien van een stevige, rechtstaande trap met brede treden.


De halfhoogslaper wordt geleverd inclusief bedbodem, maar exclusief matras. Deze kunt u uiteraard wel bij ons bestellen.


De afmetingen zijn: 207 lang, 109 breed en 132 hoog.


U kunt het bed zelf monteren, maar dit ook (tegen een meerprijs) door een van onze monteurs laten doen. 


Halfhoogslaper Yolo is prima te combineren met diverse meubels (zoals de 2-deurs kledingkast) uit de serie Jules. Deze vindt u elders op onze website.


Bij aankoop van meerdere artikelen kunnen we u altijd een speciale totaalprijs aanbieden. Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvende offerte!

Extra informatie
Merk Trasman
Lengte Nee
Manufacturer Nee
MPN Nee
EAN Nee