whatsapp

Stapelbedden

Filteren

19 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Modellen Formaten Kleuren Advies

Op zoek naar een stapelbed die voldoet aan uw wensen? In het assortiment van Eurobedden vindt u stapelbedden in allerlei uitvoeringen. We maken onderscheidt in stijlen, kleuren, materialen, afmetingen en bieden de bedden in verschillende prijsklassen. Ontdek het ruime assortiment online of kom langs in onze showroom!

 

Voordelen van een stapelbed voor kinderen

Met een stapelbed maakt u slim gebruik van de beschikbare ruimte door de hoogte in te gaan. Zeker in de kleine slaapkamers biedt dit veel gemak. Maar er is meer: kinderen zijn er dol op! Een stapelbed biedt kinderen namelijk de kans om samen met broers, zussen, vriendjes of vriendinnetjes te spelen en te slapen. Dit zorgt niet alleen voor plezier, maar stimuleert ook hun sociale interactie en creativiteit. En niet te vergeten, een stapelbed met opbergruimte helpt bij het organiseren van de kamer. Met stapelbedden haal je zowel slimme ruimtebesparing als speels plezier in huis.

 

Stapelbed in allerlei uitvoeringen

Een stapelbed is enorm leuk voor kinderen die samen op één kamer willen slapen, zeker wanneer de ruimte te klein is voor twee lossen kinderbedden. Op deze manier benut u met een stapelbed de ruimte optimaal.

Bij ons in het assortiment vindt u stapelbedden in tal van uitvoeringen.

 

Duo en trio slapers

Of u nu op zoek bent naar een gezellig tweepersoons stapelbed voor broers en zussen die graag bij elkaar zijn, of een handig driepersoons stapelbed zoekt voor speelafspraakjes en logeerpartijtjes, bij Eurobedden bieden we zowel 2 persoons stapelbedden als 3 persoons stapelbedden.

 

Voor jongens en meisjes

Ondanks dat veel van onze stapelbedden geschikt zijn voor zowel jongens als meisjes, porberen we hier toch onderscheidt te maken. Zo bieden we jongens stapelbedden met een wat meer stoere uitstraling en zijn de stapelbedden meisjes wat zachter van kleur.

 

Stapelbedden in verschillende prijsklassen

Op zoek naar een stapelbed tegen een scherpe prijs? Bij Eurobedden vindt u stapelbedden in allerlei prijscategorieën. Zo bestaat het assortiment uit relatief eenvoudige en goedkopere stapelbedden, maar ook uit meer luxe stapelbedden. Met luxe stapelbedden bedoelen wij de stapelbedden met een luxe uitstraling, welke een bij elkaar passend geheel vorm met een mooie ingebouwde trap, kast en/of bureau. Er is voor elke prijscategorie een geschikt stapelbed te vinden. Neem ook zeker een kijkje bij onze stapelbed aanbiedingen of er een passend koopje voor u tussen zit.  

 

Stapelbed kopen bij Eurobedden

Een stapelbed kopen kunt u eenvoudig bij Eurobedden. Onze bedden worden snel bij u thuis geleverd door onze eigen bezorgdienst. Voor bestellingen boven de €350,- is verzending ook nog eens gratis. Wij kunnen uw stapelbed eventueel ook voor u monteren. Een stapelbed kopen kunt u bij ons online, u kunt veilig betalen via iDeal of betaal bij levering. Daarnaast kunt u een stapelbed kopen bij ons in de showroom. Zo kunt u eerst het bed komen bezichtigen en testen voor u het aanschaft

 

Veelgestelde vragen 

Vanaf welke leeftijd in een stapelbed?

Over het algemeen wordt aangeraden om geen stapelbed te gebruiken voor kinderen jonger dan 6 jaar. Jongere kinderen beschikken vaak nog niet over de nodige motorische vaardigheden en veiligheidsbewustzijn die nodig zijn om veilig omhoog en omlaag te klimmen. Uiteraard hangt dit af van de ontwikkeling van het kind.

 

Hoeveel ruimte tussen stapelbed en het plafond?

De aanbevolen ruimte tussen de bovenkant van een stapelbed of hoogslaper en het plafond is minstens 76 cm (ongeveer 30 inch). Dit zorgt voor voldoende ventilatie en voorkomt dat de persoon die boven slaapt zich beklemd voelt of het risico loopt zich te bezeren bij het opstaan. Deze ruimte is ook nodig om een veilige en comfortabele slaapomgeving te garanderen.

 

Is een stapelbed veilig?

Veel moderne stapelbedden zijn voorzien van hogere veiligheidsbarrières op het bovenste bed om te voorkomen dat kinderen eruit vallen. Het is echter essentieel om zorgvuldig montage-instructies te volgen en geschikte matrassen te gebruiken, Eurobedden helpt en adviseert graag!

 

Wat is de levertijd van de stapelbedden?

Bij Eurobedden beschikken we over onze eigen vervoer service en houden we u altijd nauwkeurig op de hoogte van de verwachte levertijd. Daarnaast kunnen we met onze eigen vervoer service snel schakelen en houden we nauw contact als het gaat om het aflevermoment. Wanneer uw bestelling klaar staat voor verzending neemt één van onze medewerkers contact op om in overleg een dag en tijdstip af te spreken.

 

Is de stapelbed naar eigen wens samen te stellen?

Bij Eurobedden bieden we meer dan 60 stapelbedden uitgevoerd in verschillende modellen. Zo bieden we u een ruime keus en zit er altijd een passend stapelbed tussen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een stapelbed voor 2 personen of wilt u juist een 3 persoons stapelbed? Wilt u het stapelbed geleverd met of juist zonder matras. U bepaalt zelf uit welke elementen uw stapelbed bestaat.