whatsapp

Stapelbed wit

Filteren

28 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Slaapplekken Modellen Formaten Kleuren

Op zoek naar een praktisch, stevig en comfortabel stapelbed in neutraal wit? Laat u dan verrassen door het ruime en veelzijdige assortiment van Eurobedden! We weten zeker dat u een geschikt wit stapelbed zult vinden.

Ruimte besparen met een wit stapelbed

Wanneer een wat kleinere slaapkamer wordt gedeeld door twee personen is een stapelbed natuurlijk ideaal: het neemt slechts de ruimte van een eenpersoonsbed in, terwijl er een slaapplaats voor twee personen ontstaat. Dat is nog eens handig voor uw kinderen of wanneer de kleinkinderen of andere logés blijven slapen!

Een wit stapelbed past altijd!

Eurobedden heeft een heel gevarieerd aanbod van stapelbedden in allerlei materialen, kleuren en modellen. Maar qua kleur blijft wit natuurlijk de ideale basis. Dit past op iedere slaapkamer, is gemakkelijk te combineren met andere meubels en verveelt nooit. Een neutrale, tijdloze kleur die door middel van leuke accessoires kan worden gestyled naar de wens van uw zoon of dochter. Wit kan zowel stoer als romantisch, trendy of juist landelijk.

Welke variant stapelbed in wit kiest u?

Veel van onze witte stapelbedden zijn voorzien van twee 90x200 slaapplaatsen. Daarnaast hebben we ook varianten voor drie personen, met een bovenbed voor één persoon en een onderbed voor twee personen (zie bijvoorbeeld 3-persoons stapelbed Pino of Nova Triplo) óf met drie 1-persoonsbedden boven elkaar, zoals model Nova Trio.

Voor een extra speelse opstelling van uw stapelbed in wit kunt u kiezen voor een hoekstapelbed. De hoekstapelbedden bestaan uit een 1-persoons hoogslaper en een 1-persoonsbed, waardoor ze ook los van elkaar kunnen worden gebruikt. Daarnaast zijn er multifunctionele stapelbedden, voorzien van lades en kastruimte, stapelbedden met een extra lage instap of witte stapelbedden die u kunt uitbreiden met een bijpassende slaaplade, zodat u snel een derde slaapplaats bij de hand heeft.

Geschikt matras bij ieder stapelbed

Ieder stapelbed wit in ons assortiment wordt inclusief lattenbodems geleverd. Bijpassende matrassen zijn niet inbegrepen, maar uiteraard kunt u deze wel bij ons bestellen. Informeer vrijblijvend welke 90 x 200 (en 120 of 140 x 200) matrassen het meest geschikt zijn voor het stapelbed van uw keuze.

Een aantal van onze stapelbedden wit kunt u komen bekijken in onze showroom. Bel of mail gerust voor het maken van een afspraak. We staan graag voor u klaar!