whatsapp

Vipack Stapelbedden

Filteren

21 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Slaapplekken Modellen stapelbed Formaten Kleuren

Op onze website en in onze showroom vindt u een ruim assortiment aan leuke Vipack stapelbedden. Deze zijn allemaal super stevig en zijn gericht op een ultiem slaapcomfort van uw kind. Een stapelbed is enorm leuk voor kinderen die samen op één kamer willen slapen of wanneer u bijvoorbeeld te weinig ruimte heeft voor twee bedden in de kamer. Bij Eurobedden.nl heeft u de keuze uit Vipack stapelbedden van 90 x 200 cm en uit 140 x 200 cm.

Wist u dat? Vipack meerdere series stapelbedden in de loop der jaren heeft uitgebracht? Al deze series zijn terug te vinden in het assortiment van Eurobedden.nl. Elke serie heeft Vipack aan een kindernaam gekoppeld, zo kunt u online bijvoorbeeld een Vipack Pino hoekstapelbed, Luca stapelbed laag of een Pino 3-persoons stapelbed vinden voor zowel kinderen als voor volwassenen.

Vipack Lewis Stapelbed wit

Een van onze favoriete stapelbed is de Vipack Lewis Stapelbed wit. Dit stapelbed is een mooi en stevig stapelbed in landelijke stijl. Het stapelbed is voorzien van een vaste ladder, die zowel links als rechts kan worden gemonteerd. Ook is het bed uit te breiden met een bedlade voor een extra slaapplaats of handige opbergruimte. Daarnaast kunt u er voor kiezen om een complete tienerkamer samen te stellen met artikelen uit dezelfde serie.

Vipack stapelbed kopen

Bij Eurobedden kan u tegen een scherpe prijs, een goede kwaliteit Vipack stapelbed kopen. Veel van onze Vipack stapelbedden kunnen direct uit voorraad geleverd worden, waardoor u er al snel van kan genieten. Bovendien is levering bij bestellingen boven de €350,- helemaal gratis! Heeft u twee linkerhanden? Dan is dat geen probleem, wij kunnen uw Vipack stapelbed ook desgewenst voor u monteren. Toch op zoek naar een ander soort bed van Vipack? Ons assortiment bestaat ook uit een Vipack kinderbed, een Vipack hoogslaper en een Vipack halfhoogslaper. Bestel eenvoudig en snel uw Vipack stapelbed in de webshop van Eurobedden of kom langs in onze showroom om uw perfecte Vipack stapelbed te vinden!