whatsapp

Stapelbedden met kast

16 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Slaapplekken Modellen stapelbed Formaten Kleuren

Op zoek naar een stapelbed met kast? Een stapelbed met kast is met name erg populair in de kleine kamers die u zo efficiënt mogelijk in wilt richten. Helaas is er niet in elke slaapkamer plek voor een bed, een kast en wellicht ook nog een bureau. U wilt tenslotte ook nog ruimte overhouden zodat kinderen eventueel kunnen spelen en dat ze zich comfortabel kunnen omkleden. In zo’n geval kan een stapelbed met kast een echte oplossing zijn.

Stapelbed met ingebouwde kast van Eurobedden.nl

De stapelbedden met kast van Eurobedden.nl bieden u de ruimte om zowel kleding als speelgoed netjes in op te bergen. Met diverse legplanken, hanggedeeltes en opberglades komt u geen plek te kort. Uiteraard gaat het bij een stapelbed met ingebouwde kast niet alleen om de kasten, maar ook om het bed. Zoals elk stapelbed beschikt het over twee comfortabele bedden van diverse afmetingen. De precieze afmetingen van een stapelbed met ingebouwde kast vindt u bij het betreffende product zelf.

Stapelbed met kast naar eigen wens

Veel bedden zijn bij Eurobedden.nl geheel naar eigen wens samen te stellen. Zo hebben we diverse stapelbedden in een andere kleur verkrijgbaar en kiest u zelf het matras naar wens. Ook kunt u er bij Eurobedden.nl voor kiezen om het stapelbed zelf in elkaar te zetten, maar kunt u dit ook aan één van onze monteurs over laten. Dat geldt niet alleen voor een stapelbed met kast, maar ook voor een stapelbed met bureau . Bij veel van onze stapelbedden met bureau bepaalt u zelf hoe u het bed samenstelt, met het bed bijvoorbeeld wel of niet ingeklapt.