whatsapp

Stapelbedden met bureau

6 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Slaapplekken Modellen stapelbed Formaten Kleuren

Bent u specifiek op zoek naar een stapelbed met bureau? Dan bent u bij Eurobedden aan het juiste adres. Een stapelbed met bureau is erg populair onder kinderen en jongvolwassenen waarvan de kamer zo efficiënt mogelijk ingericht dient te worden, dit geldt met name voor de wat kleinere kamers. Er is niet altijd plek om zowel een bed, bureau als kast te plaatsen. Het past misschien wel, maar uiteraard moet er ook ruimte overblijven om te kunnen spelen, omkleden enzovoorts. Vaak wordt in zo’n geval de voorkeur gegeven aan de hoogslaper met bureau . In dat geval beschikt u echter over maar één slaapplek. Bent u dus op zoek naar een stapelbed met bureau waar twee personen kunnen slapen, bekijk dan zeker ons assortiment.

Multifunctionele stapelbedden met bureau

Een stapelbed met bureau heeft u bij Eurobedden in verschillende varianten. Zo wordt er onderscheidt gemaakt in een stapelbed met bureau waarvan de twee bedden altijd beschikbaar zijn, maar ook inklapbaar. In het geval van twee vasten bedden, beschikt u over een bed boven, een bed beneden met daarbij nog het bureau. U hoeft verder niets meer aan het stapelbed met bureau te verbouwen, het staat altijd goed.

Dit in tegenstelling tot een stapelbed met bureau waarvan het tweede bed inklapbaar is. Gaat uw voorkeur uit naar dit type stapelbed met bureau, dan is alleen het bovenste bed te zien en zit het andere bed verstopt onder het bureau. Wanneer het tijd is om te gaan slapen tovert u eenvoudig het tweede bed onder het bureau vandaan. Het maakt niet uit voor welk stapelbed met bureau u kiest, dit is puur afhankelijk van uw wensen en de grootte van de slaapkamer.

Stapelbed met uitschuifbare bureau

Wanneer het bed zowel in als uit te klappen is, geldt dat ook voor het bureau. Bij een stapelbed met uitschuifbare bureau bepaalt u zelf of het bureau wel of niet uitgeklapt is. Bijvoorbeeld als er geslapen moet worden of wanneer het bureau even niet wordt gebruikt, is het fijn om deze in te kunnen klappen, dat scheelt nu eenmaal veel ruimte. Wilt u liever meer kast ruimte, kijk dan ook eens bij een stapelbed met kast.