whatsapp

Stapelbed roze

Filteren

4 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Slaapplekken Modellen Formaten Kleuren

 

Een meisjeskamer met een roze stapelbed, dat maakt het natuurlijk helemaal compleet. In het uitgebreide assortiment van Eurobedden vindt u een aantal mooie stapelbedden in roze, nog steeds de favoriete kleur van veel jonge én wat oudere meiden.

Waarom kiezen voor een stapelbed in roze?

Een roze stapelbed is een erg populair stapelbed voor meisjes. Behalve dat een roze bed natuurlijk een echte blikvanger is op de kamer van uw dochters of kleindochters, is een stapelbed sowieso ideaal. Zeker wanneer een slaapkamer door meerdere kinderen wordt gedeeld en misschien niet zo heel ruim is. Een stapelbed neemt slechts de ruimte van een 1-persoonsbed in, maar biedt twee heerlijke slaapplaatsen. Ideaal voor een gedeelde kamer, maar ook een uitkomst voor logés. Slapen in een stapelbed blijft voor veel kinderen iets speciaals!

Stapelbed in oudroze of wat feller roze

Eurobedden heeft stapelbedden in een mooie, zachte kleur oudroze. Wat dacht u van stapelbed Jules? Bij dit leuke bed, in een combinatie van lichtgrenen met oudroze, heeft u de keuze uit twee modellen: een roze stapelbed voorzien van een ruime kledingkast én twee opberglades óf een stapelbed met een slaaplade eronder. Hiermee maakt u eenvoudig een derde slaapplaats of u gebruikt de lade als extra opbergruimte. Ook ons multifunctionele stapelbed Maxim in oudroze heeft een ruime (kleding)kast en twee handige berglades. Liever een wat fellere kleur roze? Dan is stapelbed of hoekstapelbed Neo perfect voor u! Deze bedden zijn uitgevoerd in wit met grijze en roze accenten. Ook andere roze kinderbedden als een hoogslaper roze zijn bij Eurobedden verkrijgbaar.

Aanvulling op onze roze stapelbedden

Bij vrijwel alle roze stapelbedden zijn de lattenbodems inclusief. Matrassen zijn niet standaard inbegrepen, maar natuurlijk wel bij Eurobedden te bestellen. In het ruime aanbod vindt u ongetwijfeld het ideale matras voor ieder stapelbed. Wilt u het roze stapelbed uitbreiden met een kast, ladekast, bureau of boekenkast? Ook die vindt u in de webshop van Eurobedden. Liever eerst komen kijken in onze showroom? Ook dat kan! Informeer vooraf welk roze stapelbed in onze showroom staat opgesteld en maak telefonisch of per mail een afspraak voor een vrijblijvend bezoek.