whatsapp

Stapelbed met opbergruimte

Filteren

6 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een stapelbed is niet alleen leuk om te zien en gezellig om samen in te slapen, maar is bovendien ook heel praktisch door de twee bedden in één. En wilt u het extra praktisch hebben? Dan kunt u kiezen voor een stapelbed met opbergruimte!

Een stapelbed als ruimtebespaarder

Kinderkamers of logeerkamers zijn er in allerlei maten. Wanneer de kamer niet zo heel ruim is, maar er toch twee kinderen in moeten kunnen slapen, is een stapelbed een logische en handige keuze. Doordat de bedden zich boven elkaar bevinden, neemt zo’n bed slechts de ruimte van één bed in beslag. Een echte ruimtebespaarder dus. En wilt u nog meer ruimte besparen en alle ruimte optimaal benutten? Dan bieden we stapelbedden met extra opbergruimte!

Ruim aanbod in stapelbedden met opbergruimte

Bij een stapelbed met opbergruimte kunt u denken aan stapelbedden die beschikken over opberglades, ingebouwde (kleding)kasten, een extra bedlade of zelfs een bureau. De keuze is hierbij aan u, zo zijn de stapelbedden geheel naar eigen wens samen te stellen. Het handige is ook dat u al deze onderdelen los van elkaar kunt gebruiken, zo kunt u de opbergruimte onder het stapelbed plaatsen, of elders in de kamer plaatsen. 

En of u nu op zoek bent naar een wit, grijs, blauw of roze stapelbed, bij Eurobedden bieden we zo in allerlei kleuren, een stapelbed voor een jongen of een meisjes stapelbed, alls vindt u online of komt langs in onze showroom.