whatsapp

Hoekstapelbed

11 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Slaapplekken Modellen Formaten Kleuren

Een stapelbed is voor veel kinderen enorm leuk om in te slapen. Twee bedden boven elkaar, waarbij je het bovenste bed met een ladder of trap kunt bereiken! Eurobedden heeft een heel uitgebreid aanbod in stapelbedden, zodat uw favoriete bed er vast tussenzin.

Een extra leuke variant is het hoekstapelbed: een combinatie waarbij de bedden niet recht boven elkaar, maar haaks op elkaar zijn geplaatst. Hierdoor ontstaat een stapelbed in een hoek, een hoekstapelbed zorgt voor een speels effect en is de blikvanger van iedere kinder-, tiener- of logeerkamer wordt.

Ruime keuze hoekstapelbedden

In de webshop van Eurobedden vindt u volop keuze om het favoriete hoekstapelbed voor uw zoon of dochter te vinden. Twee toppers in ons assortiment zijn de modellen Coco en Coca. Beide hebben een speelse vormgeving en zijn voorzien van een bureau en volop opbergruimte, zelfs in de trap. Een multifunctioneel hoekstapelbed dus! Behalve deze twee bedden, uitgevoerd in wit met grijs, hebben we ook hoekstapelbedden in andere kleuren en stijlen. Wat dacht u van de moderne Neo hoekstapelbedden in wit met roze, grijs of geel? Of het leuke New Options bed in blank eiken met beige? Een stoer hoekstapelbed is model Kanton in naturel met antraciet. U zult verrast zijn door ons ruime assortiment!

Hoekstapelbed of twee losse bedden

Sommige hoekstapelbedden zijn uit één geheel opgebouwd, zoals de modellen Coco en Coca. Maar we hebben ook hoekstapelbedden die eigenlijk uit twee bedden bestaan: een hoogslaper en een los 1-persoonsbed. Het voordeel hiervan is dat ze ook prima afzonderlijk van elkaar te gebruiken zijn! Gaan uw (klein)kinderen bijvoorbeeld ieder op een aparte kamer slapen? Of wilt u het losse onderbed elders in de slaapkamer een plekje geven? Geen probleem! Er kan volop worden gevarieerd met de plaats en de opbouw van dit stapelbed met hoek.

Hoekstapelbed uitbreiden met kast of bureau

Een aantal van onze stapelbedden in een hoek is standaard voorzien van een bureau. Bij andere kunt u een los bureau of bijvoorbeeld een boekenkast of ladekast bijbestellen. Zo kan alle ruimte onder het bovenbed goed worden benut. Dat is nog eens ruimtebesparend!

We hebben een deel van onze hoekstapelbedden opgesteld staan in onze ruime showroom. U bent van harte welkom het bed van uw keuze te komen bekijken of wellicht nieuwe ideeën op te doen. Maakt u hier vooraf even een afspraak voor? Dan maken we graag tijd voor u vrij!