whatsapp

Stapelbed grijs

Filteren

10 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Slaapplekken Modellen Formaten Kleuren

 

Een stapelbed grijs is de ideale kleur als u op zoek bent naar een stijlvol en neutrale look. Ook als u beschikt over een wat kleinere kamer, is een stapelbed de ideale oplossing voor. De perfecte slaapplaats voor twee personen, terwijl slechts de ruimte van één bed wordt ingenomen. De ideale ruimtebespaarder dus!

Een neutraal stapelbed in grijs

Wanneer u een stapelbed gaat kopen, wilt u dit natuurlijk in een kleur die op iedere kinder-of logeerkamer past. Grijs is hiervoor een ideale, neutrale kleur. Een stapelbed grijs is geschikt voor zowel jongens als meiden en gemakkelijk te combineren met allerlei meubels en stoffering. Grijs is een tijdloze kleur die niet snel zal gaan vervelen.

Grijs stapelbed in diverse materialen

Kiest u een grijs stapelbed van massief grenen, zoals stapelbed Pino? Van hoogwaardige meubelspaanplaat, zoals stapelbed Neo? Of wordt het een metalen stapelbed in zilvergrijs, zoals ons 3-persoons stapelbed Trio? Eurobedden heeft grijze stapelbedden in allerlei materialen en modellen. Niet alleen voor twee, maar ook voor drie personen. En niet alleen een stapelbed met, zoals gebruikelijk, de bedden boven elkaar, maar ook een hoekstapelbed als variant, waarbij de bedden haaks op elkaar staan.

Donkergrijs of lichtgrijs stapelbed

Ook qua kleuren kunt u maar kiezen bij Eurobedden: zoekt u een combinatie van lichtgrijs met wit? Dan vallen de Neo stapelbedden en de hoekstapelbedden Coco en Coca vast in de smaak. Liever zilvergrijs gecombineerd met de kleur lichtgrenen en wit? Dan moet u stapelbed Maxim echt even zien! En gaat uw voorkeur uit naar een donkere kleur grijs? Dan zijn de stapelbedden uit de serie Pino echte aanraders. In deze collectie vindt u een stapelbed in drie verschillende hoogtes, een hoekstapelbed en een 3-persoons stapelbed. Dat is nog eens een ruime keuze!

Als u hulp kunt gebruiken bij het vinden van uw favoriete stapelbed in grijs, wanneer u vooraf vragen heeft óf wanneer u een bezoekje aan onze ruime showroom wilt brengen, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. We helpen u graag!