whatsapp

Stapelbed jongens

Filteren

57 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Voor wie op zoek is naar een stapelbed voor jongens biedt de webshop van Eurobedden een verrassend ruim aanbod! U vindt hier zeker het favoriete stapelbed voor uw (klein)zoons of voor logés.

 

Stapelbed voor een jongenskamer

Slapen in een stapelbed blijft voor kinderen erg leuk! Met een ladder naar het bovenbed kunnen klimmen. Zo’n leuk bed samen delen. Dat maakt een stapelbed voor veel kinderen de favoriete slaapplaats. In het uitgebreide assortiment van Eurobedden vindt u veel leuke stapelbedden voor jongens. In donkere of lichte kleuren, in een eenvoudig model of voorzien van kastruimte, met een vaste of een losse trap. De keuze is enorm!

 

Jongens stapelbed voor ruimtebesparing

Een groot voordeel van een stapelbed voor kindere is natuurlijk dat het ruimtebesparend werkt: het biedt een fijne slaapplaats voor twee personen, terwijl het slechts de ruimte van één bed inneemt. Ideaal dus wanneer u een wat kleinere slaapkamer heeft, die door twee jongens wordt gedeeld. Extra handig zijn de stapelbedden die voorzien zijn van een slaaplade, zoals het Jules stapelbed. Zo creëert u in een handomdraai zelfs een derde slaapplek! Ook kunt u kiezen voor een 3-persoons stapelbed voor jongens, met twee slaapplaatsen onder en één slaapplaats boven.

 

Volop keuze in stapelbedden voor jongens

Eurobedden heeft een jongens stapelbed in iedere stijl of kleur. Wanneer u een eenvoudig stapelbed van een prima kwaliteit zoekt, is het Pino stapelbed een absolute aanrader. Dit stapelbed is verkrijgbaar in wit of grijs en past op iedere jongenskamer. Ook een metalen stapelbed voor jongens is verkrijgbaar bij Eurobedden. Kijk bijvoorbeeld eens naar de voordelige stapelbedden Oscar en Lucas. Een stoer jongens stapelbed is stapelbed Duplex of New Options. Voor jongere kinderen heeft Eurobedden bovendien stapelbedden met een lage instap.

 

Jongens hoekstapelbed

Een andere leuke optie voor een stapelbed voor jongens zijn de hoekstapelbedden van Eurobedden, waarbij het onderbed op een speelse manier haaks op het bovenbed staat. Doordat de meeste hoekstapelbedden uit twee losse bedden bestaan, een hoogslaper en een 1-persoonsbed, kunnen ze ook los van elkaar worden gebruikt. Handig als u het onderbed elders in de kamer wilt plaatsen! Kijk bijvoorbeeld eens naar hoekstapelbed Kanton of Neo. U ziet het: volop keuze in kinderbedden voor jongens vindt u bij Eurobedden!