whatsapp

Stapelbedden 90x200

Filteren

71 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Slaapplekken Modellen stapelbed Formaten Kleuren

 

Een stapelbed 90x200 is ideaal wanneer een wat kleinere slaapkamer wordt gedeeld door twee personen. Het zorgt voor een fijne slaapplaats voor twee personen, terwijl slechts de ruimte van één bed wordt ingenomen!

Stapelbed van 90x200 bij Eurobedden

Eurobedden heeft allerlei stapelbedden in het assortiment: van verschillende materialen, in verschillende kleuren en modellen. Sommige modellen kunnen worden uitgebreid met bedlades. Ook zijn er varianten die standaard zijn voorzien van twee opberglades, zoals model Jules. Stapelbed Maxim is zelfs voorzien van lades én kastruimte. Een multifunctioneel stapelbed dus!

Veel van onze stapelbedden zijn voorzien van twee 90x200 slaapplaatsen. Daarnaast hebben we ook modellen die geschikt zijn voor drie personen. Een 3 persoons stapelbed bestaat uit een 2 persoons onderbed en een 1persoons bovenbed.

Een andere leuke optie zijn de hoekstapelbedden van Eurobedden. Deze zijn opgebouwd uit een hoogslaper en een 1-persoonsbed, zodat ze niet alleen als stapelbed, maar ook los van elkaar kunnen worden gebruikt. Een aantal van onze hoekstapelbedden kan worden voorzien van een bureau en/of kastruimte. Kijk eens in onze webwinkel naar hoekstapelbedden Neo of Pino, die beide uit te breiden zijn met bijpassende kasten.

Stapelbed 90x200 met passend lattenbodem en matras

De lattenbodems zijn bij onze stapelbedden standaard inbegrepen. Bijpassende matrassen zijn niet inclusief, maar natuurlijk wel bij ons te bestellen. We adviseren u graag wat de beste matras is voor in uw stapelbed van 90x200

Wilt u vooraf het stapelbed 90x200 van uw keuze komen bekijken? Check dan op onze website of dit stapelbed in onze showroom staat en maak een afspraak voor een vrijblijvend bezoek. Onze ruime keuze aan stapelbedden zal u verrassen!

Ook populair zijn onze 90x200 kajuitbedden en 90x200 hoogslapers