whatsapp

3 persoons stapelbedden

19 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

3 persoons stapelbedden vindt u online bij Eurobedden.nl. Bij Eurobedden.nl zijn we gespecialiseerd in het leveren van bedden, met onze eigen vervoer service is een stapelbed voor 3 personen al snel bij u geleverd.

Een stapelbed is en blijft voornamelijk onder de kinderen erg populair, maar ook voor ouders is het toch erg handig. Dat geldt ook voor een 3 persoons stapelbed. Een stapelbed voor 3 personen is namelijk erg innovatief voor de kleinere kamers en zijn erg handig wanneer een vriendje of vriendinnetje wil blijven slapen.

 

Stapelbed 3 personen voor de grote gezinnen

Een stapelbed voor 3 personen wordt vaak aangeschaft door de grote gezinnen met weinig ruimte. Voor kinderen is dit geen probleem, in tegendeel zelfs, ze kunnen nu samen slapen en spelen tegelijk. Met een stapelbed deel je een kleine kamer ook innovatief in en hebben de kinderen meer ruimte om te spelen. Ook in een vakantiehuisje kom je vaak een driepersoons stapelbed tegen.

 

Altijd ruimte voor een slaapfeestje

Stapelbedden voor 3 personen worden vaak gebruikt bij slaapfeestjes. Vele stapelbedden in ons assortiment beschikken dan ook over een uitklapbaar bed. Op het oog lijkt het of u beschikt over een 2 persoons stapelbed, maar wanneer u het bed nodig heeft kunt u deze gemakkelijk uitklappen. Doordat het bed ook weer eenvoudig is in te schuiven, neemt het overdag geen onnodige ruimte in beslag. In ons assortiment heeft u ook de keuze uit een stapelbed 3 personen met 3 bedden boven elkaar. U kiest zelf waarvoor uw wilt gaan!

 

3 persoons stapelbed kopen

Koop het 3 persoons stapelbed eenvoudig online en Eurobedden gaat voor u aan de slag! Met onze eigen vervoerservice kunnen we het stapelbed voor 3 personen snel leveren op een moment dat het u uitkomt. Wanneer uw bestelling klaar staat voor verzending neemt één van onze medewerkers contact op om in overleg een dag en tijdstip af te spreken.