whatsapp

2 persoons stapelbedden

73 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Slaapplekken Modellen stapelbed Formaten Kleuren

Op zoek naar een praktisch, stevig en comfortabel 2 persoons stapelbed? Laat u dan verrassen door het ruime en veelzijdige assortiment van Eurobedden! We weten zeker dat u een geschikt tweepersoons stapelbed zult vinden. Zeker wanneer een wat kleinere slaapkamer wordt gedeeld door twee personen, is een 2 persoons stapelbed natuurlijk ideaal: het neemt slechts de ruimte van een eenpersoonsbed in, terwijl er een slaapplaats voor twee personen ontstaat!

Ruim aanbod aan tweepersoons stapelbedden

Eurobedden heeft een heel gevarieerd aanbod aan tweepersoons stapelbedden: u kunt stapelbedden in allerlei materialen, kleuren en modellen bij ons bestellen. Kijk eens naar stapelbedden Robin en Pino, die zijn uit te breiden met een handige bedlades. Of kies model Jules, dat is voorzien van twee ruime opberglades. Ook hebben we multifunctionele 2-persoons stapelbedden, voorzien van lades én kastruimte, zoals model Maxim.

Veel van onze stapelbedden zijn voorzien van twee 90x200 slaapplaatsen. Daarnaast hebben we ook een stapelbed 3 personen. Deze bestaan uit een bovenbed voor één persoon en een onderbed voor twee personen.

Voor een extra speelse opstelling van uw stapelbed 2-persoons kunt u kiezen voor een hoekstapelbed. Ook hierin heeft Eurobedden talloze modellen. De hoekstapelbedden bestaan uit een 1-persoons hoogslaper en een 1-persoonsbed, waardoor ze ook los van elkaar kunnen worden gebruikt.

Een stapelbed 2 persoons is voor iedereen

In een stapelbed 2 persoons kunnen kinderen heerlijk slapen, zowel als hun eigen bed, maar ook op een logeerkamer zijn de tweepersoons stapelbedden ideaal, bijvoorbeeld voor uw kleinkinderen of andere logés. Een 2 persoons stapelbed is voorzien van een losse, schuinstaande of een vaste, rechte ladder. Wilt u een stapelbed met een lage, veilige instap voor jongere kinderen? Ook die kan Eurobedden u aanbieden!

Onze stapelbedden worden inclusief lattenbodems geleverd. Bijpassende matrassen zijn niet inbegrepen, maar uiteraard kunt u deze wel bij ons bestellen. Informeer vrijblijvend welke 90x200 matras geschikt zijn voor het stapelbed van uw keuze.

Een aantal van onze tweepersoons stapelbedden kunt u komen bekijken in onze showroom. Bel of mail gerust voor het maken van een afspraak. We staan graag voor u klaar!