whatsapp

Stapelbedden 140x200

Filteren

9 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Slaapplekken Modellen stapelbed Formaten Kleuren

Een stapelbed is ideaal in wat kleinere ruimtes: er wordt minder ruimte in beslag genomen en toch heeft u meerdere slaapplaatsen! We kennen natuurlijk de 2-persoons stapelbedden, waarbij u twee bedden van (meestal) 90x200 heeft. Eurobedden heeft een bijzondere variant: een 3-persoons stapelbed met een bovenbed van 90x200 en een onderbed van 140x200.

Extra veel slaapruimte in stapelbed 140x200

Dankzij het brede onderbed van een stapelbed 140x200 kunnen er drie personen in deze stapelbedden slapen. Handig als u meerdere kinderen maar niet zo veel slaapkamers heeft. Of als de kleinkinderen of andere gasten komen logeren. Of wanneer u op zoek bent naar een bed voor een slaapzaal. Sommige stapelbedden zijn bovendien uit te breiden met een slaaplade, waarmee u snel en gemakkelijk zelfs een vierde slaapplaats creëert!

Welk stapelbed 140x200 kiest u?

De driepersoons stapelbedden van Eurobedden zijn er in verschillende materialen en kleuren. Gaat u voor een neutrale variant van metaal? Dan kunnen we u stapelbed Trio of stapelbed Nicolas aanbieden. Geeft u de voorkeur aan een houten bed? Dan is het Pino 3-persoons stapelbed, verkrijgbaar in wit, grijs of naturel, een echte aanrader. Ook het Nova Triplo stapelbed biedt ruimte aan drie personen dankzij het onderbed van 140x200. Iets minder ruimte beschikbaar en toch een stapelbed voor drie personen? Dan is er de Nova Triplo twijfelaar-variant met een onderbed van 120x200.

Maak uw 140x200 stapelbed compleet!

Alle 3-persoons stapelbedden in het assortiment van Eurobedden worden standaard inclusief lattenbodems geleverd. U hoeft dus alleen nog maar matrassen aan te schaffen om het stapelbed compleet te maken. En ook daarvoor bent u bij ons uiteraard aan het goede adres! We adviseren u graag welke matrassen het meest geschikt zijn. Bent u benieuwd naar onze ruime collectie? Een deel daarvan is helemaal vrijblijvend te bekijken tijdens een bezoek aan onze showroom in Veen. U bent, na het maken van een afspraak, van harte welkom om te komen kijken naar het (stapel)bed van uw dromen!