Stapelbedden

In het assortiment van Eurobedden vindt u stapelbedden in verschillende prijsklassen en stijlen. Zo zijn er stapelbedden van hout, maar ook van metaal. Veel modellen zijn deelbaar, zodat u er twee verschillende bedden van kunt maken. Ook bestaat het aanbod uit extra hoge stapelbedden voor wat grotere kinderen.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-20 van 52

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-20 van 52

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Stapelbed in allerlei uitvoeringen

Een stapelbed is enorm leuk voor kinderen die samen op één kamer willen slapen. Daarnaast is het een goede oplossing wanneer u bijvoorbeeld te weinig ruimte heeft voor twee bedden in de kamer. Op deze manier benut u met een stapelbed de ruimte optimaal. Bovendien zijn stapelbedden erg leuk. Bij ons in het assortiment vindt u stapelbedden in tal van uitvoeringen. Van een 3 persoons stapelbed en een stapelbed met bureau en kast tot aan een stapelbed dat om te bouwen is tot een halfhoogslaper en twee losse logeerbedden. Tot slot hebben we in ons assortiment ook een hoekstapelbed.


3 persoons stapelbed

Op zoek naar een 3 persoons stapelbed? Bij Eurobedden bent u ook aan het juiste adres voor een 3 persoons stapelbed. Bij ons vindt u een 3 persoons stapelbed in twee uitvoeringen. Voor de een geldt dat er op de onderste laag plek voor 2 personen en op de bovenste laag plek voor nog een persoon. Daarnaast hebben we een 3 persoons stapelbed met letterlijk drie bedden boven elkaar. Het is maar net waar uw voorkeur naar uit gaat. Een 3 persoons stapelbed is bijvoorbeeld Ideaal voor grote gezinnen of als logeerbed tijdens logeerpartijen. Vind uw 3 persoons stapelbed online in de webshop van Eurobedden of kom langs in onze showroom. Al onze bedden zijn van de beste kwaliteit en tegen een scherpe prijs.


Stapelbed met bureau

Om nog meer ruimte te besparen, verkopen wij ook hoogslapers en stapelbedden met bureau. Hiermee combineert u het stapelbed met de werkruimte van het bureau. Dit zorgt voor meer leef- en speelruimte in uw slaapkamer of de slaapkamer van uw kind. Deze bureaus zijn uiteraard, net als de stapelbedden, van de allerhoogste kwaliteit. Door de bovenste slaaplaag maakt u de slaapkamer van uw kind extra avontuurlijk. Dit maakt het voor hen extra leuk om aan het bureau huiswerk te maken of te spelen. U kan nog meer ruimte besparen door een stapelbed te combineren met een slaapbank. Hiermee zorgt u voor een multifunctionele bed en bank in de slaapkamer. Naast hoogslapers en stapelbedden bestaat ons assortiment ook uit normale bedden, boxsprings en kinderbedden. Tot slot kunt u zelfs voor de ouderen bij ons terecht voor speciale seniorenbedden.


Goedkope stapelbedden

Goedkope stapelbedden kopen? Op onze website vindt u stapelbedden in allerlei prijscategorieën. Zo bestaat het assortiment uit de relatief eenvoudige, goedkopere stapelbedden en juist uit de meer luxe stapelbedden. Met luxe stapelbedden bedoelen wij de stapelbedden met een luxe uitstraling, welke een bij elkaar passend geheel vorm met een mooie ingebouwde trap, kast en/of bureau. Er is voor elke prijscategorie een geschikt stapelbed te vinden. Bekijk bovenstaand overzicht en kijk welk stapelbed aansluit bij uw wensen en behoeften.


Stapelbed met kast

Stapelbed met kast kopen? Een stapelbed met kast zorgt ervoor dat u de ruimte in de slaapkamer optimaal kunt benutten. Een stapelbed met kast is dan ook de ideale oplossing wanneer u beperkte ruimte heeft. Bij ons in het assortiment vindt u diverse stapelbedden met kast. Naast dat dit om praktische redenen de ideale oplossing kan zijn, zijn ze ook erg stijlvol. Gaat u voor een stapelbed met kast van Eurobedden? Dan gaat u voor een stijlvol, bij elkaar passend geheel van stapelbed met kast.


Hoekstapelbed

Bent u op zoek naar een hoekstapelbed? Een hoekstapelbed is een stapelbed waarbij, zoals de naam al suggereert, twee bedden boven elkaar staan in een hoek. Een hoekstapelbed zorgt voor een speels effect in de slaapkamer. Bij Eurobedden vindt u hoekstapelbedden in verschillende kleuren en uitvoeringen. Gaat u voor een hoekstapelbed in het wit? Of toch voor een beuken hoekstapelbed? Een hoekstapelbed heeft als voordeel dat deze ook om te bouwen is tot twee 1 persoons bedden.


Stapelbed kopen

Een stapelbed koop je eenvoudig bij Eurobedden. Onze bedden worden snel bij u thuis geleverd door onze eigen bezorgdienst. Voor bestellingen boven de €350,- is verzending ook nog eens gratis. Wij kunnen uw bed eventueel ook voor u monteren. Koop uw stapelbed bij Eurobedden en betaal veilig via bank iDeal of betaal bij levering.