• Bezoek onze showroom
  • Eigen vervoer en montage
  • 100% tevreden garantie

Vragen? 0416 77 86 88     info@eurobedden.nl

Klant winkelbeoordelingen

Jan van horsten

Datum: 13 oktober 2018
  • Algemene beoordeling
  • Jammer dat het bed niet op voorraad was, maar werd wel meteen op de hoogte gebracht van de levertijd. Met de keuze of ik kon wachten heb ik gedaan en keurig op tijd geleverd daarna volgens afspraak.

Xavier

Datum: 10 oktober 2018
  • Algemene beoordeling
  • Bedankt ! Kirsten had het tegen uw chauffeur al gezegd, bij deze nogmaals: zeer tevreden en top service !

Celine van Duren

Datum: 8 oktober 2018
  • Algemene beoordeling
  • Een aantal weken geleden een senioren bed voor mijn moeder gekocht. Erg tevreden over de service en kwaliteit die geleverd is. Het bed ligt namelijk heerlijk en ik werd telefonisch goed geholpen met de keuze die ik moest maken. een aanrader dus!

Johan de Beer

Datum: 4 oktober 2018
  • Algemene beoordeling
  • De service was goed en het bed werd snel geleverd. Mijn zoontje is helemaal gelukkig en kan weer lekker slapen.

Yvonne Rijskamp

Datum: 1 oktober 2018
  • Algemene beoordeling
  • Na lang opzoek te zijn geweest naar een geschikt bed voor mijn moeder hebben wij hier eindelijk een bed voor haar gevonden. Het was daarom ook erg fijn dat het bed thuis werd bezorgd en gemonteerd. Erg bedankt voor de goede service.

Jennifer Gillien

Datum: 28 september 2018
  • Algemene beoordeling
  • Eerst een bezoek gebracht in de showroom waar we de hoogslaper in het echt konden bekijken. Ideaal op afspraak dus konden we mooi op dinsdagavond terecht met een familiebezoekje in de buurt. Marcel heeft ons uitstekend geholpen en we waren meteen overtuigt van de kwaliteit! Dat is soms moeilijk te beoordelen vanuit een foto maar dat viel zeker niet tegen. De hoogslaper momo is echt heel stevig. Ook was het geen probleem dat de levering bij ons pas 2 maanden later kon i.v.m. de verbouwing was geen enkel probleem ze hebben er meteen 1 apart gezet voor ons zonder extra kosten. Raad Eurobedden zeker aan!

Cees van de Velde

Datum: 27 september 2018
  • Algemene beoordeling
  • Super service en montage! Ik ben erg tevreden over mijn 2 persoonsbed.

Patrick

Datum: 24 september 2018
  • Algemene beoordeling
  • Prima snel en volgens afspraak geleverd

Sven Verbruggen

Datum: 24 september 2018
  • Algemene beoordeling
  • Hele fijne service! Bed besteld en direct daarna in goede communicatie de levering geregeld. Erg blij met mijn nieuwe boxspring.

Eleni Kiasis

Datum: 23 september 2018
  • Algemene beoordeling
  • Communicatie was super! Snelle reactie en met volledige info. Had een bericht via Facebook gestuurd en kreeg vrijwel meteen antwoord. Bereidwillig en montage was ook zo klaar! Kortom ik was erg blij met Eurobedden!!!

1-10 of 20

Pagina:
  1. 1
  2. 2