Klant winkelbeoordelingen

Henk

Datum: 26 februari 2020
  • Algemene beoordeling
  • Het liefst geef ik meer dan vijf sterren! Echt een geweldig bedrijf. Altijd snelle reacties, komen 100% hun afspraken na en spannen zich tot het uiterste in om de klant hoe dan ook tegemoet te komen in zijn of haar wensen. In mijn geval was er haast bij de levering van een seniorenbed voor familie en werd er zelfs een afspraak met een klant verzet om mij te helpen. Ook complimenten aan de twee jongens die het bed kwamen brengen en het in elkaar hebben gezet. Erg netjes. Niet te vergeten ook de complimenten aan Marcel!Nogmaals, TOP.

Mike

Datum: 28 januari 2020
  • Algemene beoordeling
  • Superleuk bed(coco) gekocht voor mijn dochtertje van 4. De aflevering halverwege december,was perfect gegaan. Afgelopen dinsdag 28 januari op gemakkie gemonteerd een goed/constructief stevig bed
    Ik stuite op 1 onderdeel(een lade rails) die een verkeerde afmeteing had ten opzichte van de rest, die heb ik netjes opgestuurd gekregen met de juiste lengte. De service is heel correct en goed bereikbaar voornamelijk via Whatsapp, echt top!
    De wens van onze dochter is vervuld en is zeer trots op haar nieuwe kamer met haar hoogslaper.

Peter Beemster

Datum: 17 juni 2019
  • Algemene beoordeling
  • Op 14 Juni keurig de Lola hoogslaper voor de verjaardag van mijn dochter bezorgt op het afgesproken tijdstip. De (zware) pakketten werden keurig in de hal neergezet. Hoogslaper zelf in elkaar gezet, maar daarbij braken 2 speciale boutjes af, waarschijnlijk doordat ik deze te strak wilde aandraaien. Nergens te krijgen. Maar na 1 mailtje met Marcel zijn de boutjes keurig per post opgestuurd! Kortom, hele goede service, ook na aflevering! Groet, Peter Beemster

Sherani Rambhajan

Datum: 6 juni 2019
  • Algemene beoordeling
  • Een super bedrijf met echte vak mensen! Online een bestelling gedaan voor de hoogslaper van mijn dochter voor haar 5e verjaardag. Alles keurig inelkaar gezet super netjes! Ook zeer vriendelijk personeel en een stevig en mooi bed! De prijs en kwaliteit verhoudig is top en zou ik iedereen aanraden! In de toekomst zal ik zeker weer een bed aanschaffen! Groetjes Sherani

Charlotte van der Pluijm

Datum: 21 mei 2019
  • Algemene beoordeling
  • Heel fijn advies gekregen voor de aanschaf van een bed voor mijn ouders. Ook een hele mooie prijs en zeker een goede kwaliteit. De service naderhand is ook fantastisch en je hebt gewoon persoonlijk contact met de leverancier.

Natascha

Datum: 13 mei 2019
  • Algemene beoordeling
  • Alles volgens wens

Caroline van hoof

Datum: 2 mei 2019
  • Algemene beoordeling
  • Onze meiden slapen als rozen in het prachtige Pino hoekstapelbed. Goede kwaliteit en fijne service van Eurobedden. We zijn er erg blij mee.

Debby

Datum: 30 april 2019
  • Algemene beoordeling
  • Goed service en snel en duidelijk contact over de levering etc.
    Prachtig bed voor een mooie prijs.
    Ontzettend tevreden!
    Bedankt.

Linda de Wit

Datum: 17 april 2019
  • Algemene beoordeling
  • Eindelijk! een betaalbaar en goed matras van 150x70 voor een little tikes bed. Vriendelijk en snelle levering. Heel erg bedankt!

Jan Voorn en Marianne Veraar

Datum: 5 april 2019
  • Algemene beoordeling
  • Goede middag gisteren is onze bestelling op de camping De Klepperstee in Ouddorp afgeleverd.
    Bedankt voor de correcte afhandeling. Het was precies wat onze bedoeling was.
    Met vriendelijke groet
    Jan Voorn en Marianne Veraar.

1-10 of 61

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 7