whatsapp

2 persoons seniorenbedden

10 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een 2 persoons seniorenbed is erg populair onder de senioren op leeftijd of mensen die moeite hebben met het in en uit bed stappen. Een 2 persoons seniorenbed is namelijk in hoogte te verstellen. Zo kunt u met een seniorenbed hoog instappen wat dit gemakkelijker maakt. Een ander populair seniorenbed is een koppelbed. Dit zijn twee 1 persoons seniorenbedden die aan elkaar geschoven kunnen worden als één bed.

Seniorenbed 2 persoons in diverse afmetingen

Iedere kamer heeft uiteraard zijn eigen formaat en u als persoon heeft wellicht een breed, smal, klein of lang postuur. Op beide factoren moet het twee persoons seniorenbed uiteraard worden uitgekozen. Bij Eurobedden begrijpen we dit en bieden we de 2 persoons seniorenbed aan in wel meer dan 10 verschillende formaten.

Populaire maten zijn:

  • Seniorenbed 120x200
  • Seniorenbed 140x200
  • Seniorenbed 160x200
  • Seniorenbed 180x200
  • Een 2 persoons seniorenbed bij u thuis geleverd

    Heeft u een seniorenbed 2 persoons gevonden waar uw voorkeur naar uit gaat, dan komen we deze met onze eigen vervoer- en leveringsservice bij u thuis bezorgen. Heeft u een bestelling boven de €350,-, dan komen er geen verzendkosten bij kijken. Het enige wat u hoeft te doen is uw seniorenbed naar keuze online bestellen en wij regelen de rest.

    Maar voelt u zich ook zeker uitgenodigd om langs te komen in onze showroom om het 2 persoons seniorenbed naar wens met eigen ogen te bewonderen en uit te testen. Bijvoorbeeld of het gaat om het juiste formaat en of het bed beschikt over de juiste verstelbaarheid in hoogte en laagte. Maak vrijblijvend aan afspraak en neem contact op via 06-31229130.