whatsapp

1 persoons seniorenbedden

29 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Een ruim assortiment aan 1 persoons seniorenbedden vindt u online bij Eurobedden. Deze bedden zijn erg populair vanwege de verstelbaarheid in hoogte. Voor ouderen of personen die niet goed kunnen bukken of last hebben van hun rug, is een seniorenbed een echte uitvinding. Zo is een 1 persoons seniorenbed naar eigen wens te verstellen, u bepaald zelf welke hoogte voor u comfortabel is. Dit geldt uiteraard niet alleen voor onze 1 persoons seniorenbedden, maar ook voor een 2 persoons seniorenbed .

Variërende formaten van een 1 persoons seniorenbed

Wanneer iemand op zoek gaat naar een nieuw bed speelt het formaat een grote rol. De grootte van het bed is afhankelijk van de ruimte, maar ook van uw eigen breedte en lengte, het 1 persoons seniorenbed moet uiteraard wel passen en comfortabel liggen. Zo maken we onderscheidt bij Eurobedden onderscheidt in de volgende seniorenbedden 1 persoons:

  • Seniorenbed 80x200
  • Seniorenbed 80x210
  • Seniorenbed 90x200
  • Seniorenbed 90x220
  • Seniorenbed 100x200
  • Seniorenbed 1 persoons bij u thuis geleverd

    Bij Eurobedden beschikken we over een eigen vervoer-, levering- en montageservice waarmee uw gewenste seniorenbed 1 persoons bij uw thuis kunnen komen afleveren. Daarnaast bent u ook van harte welkom in onze showroom om uw seniorenbed naar wens te komen bezichtigen en te testen. Eerdere klanten beoordelen ons met een gemiddelde van 9,6 uit 10 en daar zijn wij erg trots op!