whatsapp

Seniorenbedden

31 producten gevonden

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Seniorenbed Compleet Walnoot 120 x 200
  Seniorenbed Compleet Walnoot 120 x 200
  € 1.119,00 € 999,00
 2. Senioren ledikant John eiken pine
  Judith Seniorenbed Walnoot 120 x 200
  € 349,00 € 299,00
 3. comforta seniorenbed
  Seniorenbed Eiken compleet 120 x 200
  € 1.339,00 € 1.199,00
 4. comforta seniorenbed
  Seniorenbed Eiken compleet 100 x 200
  € 1.129,00 € 999,00
 5. comforta seniorenbed
  Seniorenbed Eiken compleet 90 x 200
  € 949,00 € 849,00
 6. comforta seniorenbed
  Seniorenbed Eiken compleet 80 x 200
  € 889,00 € 799,00

31 producten gevonden

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Seniorenbedden

Een seniorenbed heeft als belangrijkste kenmerk dat het in hoogte verstelbaar is, wat ervoor zorgt dat u altijd de voor u geschikte in- en uitstap hoogte kunt vinden. Voor tal van redenen kan het fijn zijn om een seniorenbed te kopen, dat op een voor u comfortabele hoogte kan worden gezet.

Onze seniorenbedden zijn in verschillende kleuren en maten leverbaar, zodat er voor u altijd het juiste bed tussen zit. Zo kan u kiezen tussen verschillende soorten hout en verschillende frames. Bovendien zijn bij veel van onze bedden bijpassende nachtkastjes leverbaar. Voor extra gemak kan u ook voor een elektrisch verstelbare bodem kiezen. Onze seniorenbedden zijn allemaal van de hoogste kwaliteit en zorgen voor een ultiem slaapcomfort.

Seniorenbed elektrisch verstelbaar

Op zoek naar een seniorenbed elektrisch verstelbaar? Naast onze reguliere seniorenbedden hebben wij ook elektrisch verstelbare seniorenbedden in ons assortiment. Een seniorenbed elektrisch verstelbaar is gecombineerd met een verstelbare lattenbodem. Hierdoor kunt u eenvoudig en op een comfortabele manier ervoor kiezen om hoger of lager te gaan liggen. Daarnaast kunt u én uw rug én uw benen verstellen. Op deze manier vindt u altijd de voor u perfecte slaappositie. Dit zorgt voor een nog beter slaapcomfort en een heerlijk uitgerust, energiek gevoel gedurende dag. De elektrisch verstelbare seniorenbedden zijn in verschillende kleuren en maten leverbaar. Daarnaast kunt u kiezen voor een seniorenbed elektrisch verstelbaar met verstevigde middenszone. Een voor u geschikt seniorenbed kopen doet u bij Eurobedden.nl. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een passend matras en eventueel matrastopper.

Seniorenbed kopen

Een seniorenbed kopen? Dan bent u bij Eurobedden aan het juiste adres. In onze webshop en showroom vindt u een ruim assortiment aan seniorenbedden. Van een elektrisch verstelbaar seniorenbed tot een 1 persoons seniorenbed en een 2 persoons seniorenbed. Een seniorenbed kopen doet u bij Eurobedden, zo vindt u altijd het seniorenbed dat bij u past. Deze kunt u online direct bestellen of eerst even komen uitproberen in onze showroom. Naast seniorenbedden bestaat ons assortiment ook uit gewone bedden, de leukste kinderbedden, ruimtebesparende hoogslapers en stapelbedden en overig bed toebehoren. Bestellen boven de €350,- worden gratis geleverd en ook kunnen wij u helpen bij de montage van het bed.

Hoogte seniorenbed

De hoogte van een seniorenbed is voor veel ouderen van belang. Opstaan uit een normaal bed kan voor senioren soms lastig zijn. Om deze reden is de hoogte van het seniorenbed verstelbaar. Al onze seniorenbedden kunnen in hoogte worden versteld. Op deze manier heeft u altijd een bed op de hoogte die bij u past. Omdat elk seniorenbed uit onze collectie in hoogte verstelbaar is, kunt u uit de gehele collectie kiezen welk bed u het mooiste vindt. Gaat u voor een wit seniorenbed of toch voor een seniorenbed in de kleur van het hout? Ook bestaat assortiment uit elektrisch verstelbare seniorenbedden. Weten hoe hoog een seniorenbed precies is? Lees er alles over in ons blog bericht.

Instaphoogte seniorenbed

Een van de belangrijke redenen voor de keuze voor een seniorenbed is de instaphoogte van het bed. De instaphoogte van een seniorenbed is relatief hoog ten opzichte van de meeste reguliere bedden. Deze hoge instap zorgt er namelijk voor dat u uw rug kunt sparen. Een belangrijke reden om voor een seniorenbed te kiezen is dan ook het in- en uitstappen wat met de instaphoogte van een seniorenbed gemakkelijker gaat. Echter, naast dit voordeel biedt een seniorenbed meerdere voordelen. Zo maakt dit het opmaken, verschonen en stofzuigen onder het bed ook gemakkelijker. Tot slot zijn veel van onze seniorenbedden deelbaar, waardoor u ze gemakkelijk uit elkaar rijdt. Dit zorgt mede voor gemak bij het opdekken en verschonen van het bed.

Zijn de seniorenbedden in hoogte verstelbaar

Een seniorenbed kopen bij Eurobedden.nl betekent altijd een bed dat in hoogte verstelbaar is. Al onze seniorenbedden zijn, door middel van steunen in het frame, in hoogte verstelbaar. Hierdoor kunt u altijd de gewenste hoogte creëren en zo de perfecte in- en uitstap vinden. Op deze manier is in- en uit bed stappen gemakkelijker. Daarnaast is het ook gemakkelijker bij het opmaken of verschonen van het bed. Komt u niet gemakkelijk in slaap wanneer u geheel plat ligt of wilt u graag nog een boekje lezen? Hiervoor is een seniorenbed in hoogte verstelbaar ook een ideale uitkomst. Onze seniorenbedden voldoen mede hierdoor aan de Nederlandse verplegingsnormen. Een seniorenbed van Eurobedden zorgt ervoor dat u comfortabel en gemakkelijk in en uit bed kunt stappen.

Worden de seniorenbedden ook gemonteerd?

Bent u zelf niet in de gelegenheid of ziet u op tegen het monteren van het seniorenbed? Bij Eurobedden heeft u de keuze om het seniorenbed bij levering te laten monteren. Onze monteurs weten precies wat ze moeten doen en monteren uw bed in no-time. Zo slaapt u dezelfde avond nog in het uw nieuwe seniorenbed.