• Bezoek onze showroom
  • Eigen vervoer en montage
  • 100% tevreden garantie

Vragen? 0416 77 86 88     info@eurobedden.nl

Seniorenbedden

Bij Eurobedden bent u aan het juiste adres voor een seniorenbed. Naast eenpersoons seniorenbedden hebben wij een ruim assortiment aan tweepersoons seniorenbedden. Al deze bedden zijn extra hoog en door middel van steunen in hoogte verstelbaar, zodat u gemakkelijk in en uit bed kan stappen. Dit betekent ook dat al onze seniorenbedden voldoen aan de Nederlandse verplegingsnorm.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

19 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

19 artikel(en)

Onze seniorenbedden zijn in verschillende kleuren en maten leverbaar, zodat er voor u altijd het juiste bed tussen zit. Zo kan u kiezen tussen verschillende soorten hout en verschillende frames. Bovendien zijn bij veel van onze bedden bijpassende nachtkastjes leverbaar. Voor extra gemak kan u ook voor een elektrisch verstelbare bodem kiezen. Onze seniorenbedden zijn allemaal van de hoogste kwaliteit en zorgen voor een ultiem slaapcomfort.


Seniorenbed elektrisch verstelbaar

Naast onze reguliere seniorenbedden hebben wij ook elektrisch verstelbare seniorenbedden in ons assortiment. Deze bedden zijn gecombineerd met een verstelbare lattenbodem. Hierdoor kan u eenvoudig en op een comfortabel manier hoger of lager gaan liggen. Op deze manier vindt u altijd een fijne slaappositie om in te liggen. Dit zorgt voor een nog beter slaapcomfort en een heerlijk uitgerust, energiek gevoel gedurende de dag.


Seniorenbed kopen

Een seniorenbed kopen? Dan ben je bij Eurobedden aan het juiste adres. In onze webshop en showroom vind je een ruim assortiment aan seniorenbedden. Deze kan je online direct bestellen, of eerst even komen uitproberen. Bestellen boven de €350,- worden gratis geleverd en ook kunnen wij u helpen bij de montage van het bed.


Seniorenbed hoogte verstelbaar

Al onze seniorenbedden zijn, door middel van steunen in het frame, in hoogte verstelbaar. Hierdoor kan u altijd de gewenste hoogte creëren en zo de perfecte in- en uitstap vinden. Onze seniorenbedden voldoen mede hierdoor aan de Nederlandse verplegingsnormen. Een seniorenbed van Eurobedden zorgt ervoor dat u comfortabel en makkelijk in en uit bed kan stappen.