Pino halfhoogslaper Wit

Pino halfhoogslaper Wit

Normale prijs: € 259,00

Special Price € 229,00

Availability: In voorraad

Pino halfhoogslaper in wit

Deze halfhoogslaper uit de Pino-collectie is niet alleen leuk om te zien, maar ook erg stevig! Hij is gemaakt van massief grenen en verkrijgbaar in wit, taupe (grijs) en grenen (naturel).


Halfhoogslaper        van € 259,00       nu voor € 229,00


               *** inclusief bedbodem ***


Het bed is uit te breiden met een veiligheidsset, een ophangplankje en diverse leuke speeltenten/-gordijnen in de thema's: Brandweer, Princess Bus, Circus Clown, Pink Flower, Bella, Domino, Piraat, Pink Horse en Space.

Veiligheidsset                nu voor € 40,00
Ophangplankje              nu voor € 28,00
Set speelgordijnen         nu voor € 60,00

De halfhoogslaper is er ook in een variant met glijbaan (zie elders op onze website).

Normale prijs: € 259,00

Special Price € 229,00

Beschrijving

Pino halfhoogslaper in wit

Deze halfhoogslaper uit de Pino-collectie is niet alleen leuk om te zien, maar ook erg stevig! Hij is gemaakt van massief grenen en absoluut van topkwaliteit. Een heel stabiel en sterk bed.


Halfhoogslaper        van € 259,00       nu voor € 229,00


               *** inclusief bedbodem ***


De halfhoogslaper is niet alleen in wit verkrijgbaar, maar ook in de kleur taupe en in grenen (naturel). Bovendien is er een variant met een leuke glijbaan leverbaar. Deze vindt u elders op onze website.

Het bed is voorzien van een stevige, rechte ladder, die zowel links als rechts kan worden gemonteerd.

Voor de veiligheid van uw kind heeft de halfhoogslaper overal afgeronde hoeken en uitvalbeveiliging. Wilt u nog extra veiligheid, dan kunt u een veiligheidsset bijbestellen, die bestaat uit 2 beugels en anti-slipstrips. Ook is het bed uit te breiden met een ophangplankje, dat u gemakkelijk aan de rand van het bed kunt bevestigen. 

Veiligheidsset                nu voor € 40,00
Ophangplankje              nu voor € 28,00


Tot slot kunt u uw kind extra blij maken door de halfhoogslaper te voorzien van een van de leuke speeltenten! We hebben sets speelgordijnen in diverse thema's:

  • Brandweer
  • Princess Bus
  • Circus Clown
  • Pink Flower
  • Bella
  • Domino
  • Piraat
  • Pink Horse
  • Space

Speelgordijnenset       nu voor € 60,00

In de 3 nieuwe thema's (Astro, Princess en Spring) zijn naast de speelgordijnen nog andere leuke accessoires verkrijgbaar. Deze zijn elders op onze site te vinden.

De afmetingen van het bed zijn: 208 lang, 103 breed en 113 hoog.

Het bed wordt geleverd inclusief bedbodem en exclusief matras, maar een bijpassend matras kunt u uiteraard wel bij ons bestellen. We adviseren u hier graag bij.

U kunt ervoor kiezen de montage van dit bed zelf uit te voeren, maar dit ook (tegen een meerprijs) aan een van onze monteurs overlaten.

Een groot deel van de Pino-collectie staat opgesteld in onze showroom. U bent van harte welkom deze meubels, na het maken van een afspraak, vrijblijvend te komen bekijken!

Extra informatie
Merk Vipack
Lengte Nee
Manufacturer Nee
MPN Nee
EAN 5420070207430