Pino halfhoogslaper met glijbaan Grenen

Pino halfhoogslaper met glijbaan Grenen

Normale prijs: € 299,00

Special Price € 259,00

Availability: In voorraad

Pino halfhoogslaper met glijbaan in grenen / naturel

Wat een leuk bed is de Pino halfhoogslaper met glijbaan! Hij is gemaakt van massief grenen, dus ook nog eens heel stevig.


Halfhoogslaper        van € 299,00        nu voor € 259,00


           *** inclusief bedbodem ***


Het bed is uit te breiden met een veiligheidsset, een ophangplankje en diverse leuke speeltenten/-gordijnen in de thema's: Brandweer, Princess Bus, Circus Clown, Pink Flower, Bella, Domino, Piraat, Pink Horse en Space.


Veiligheidsset            nu voor € 40,00
Ophangplankje          nu voor € 26,00
Set speelgordijnen     nu voor € 60,00


De halfhoogslaper is er ook in een variant zonder glijbaan (zie elders op onze website). Beide modellen zijn verkrijgbaar in taupe, wit en grenen (naturel).

Normale prijs: € 299,00

Special Price € 259,00

Beschrijving

Pino halfhoogslaper met glijbaan in grenen / naturel

Wat een leuk bed is de Pino halfhoogslaper met glijbaan! Hij is gemaakt van massief grenen en absoluut van topkwaliteit. Een heel stabiel en sterk bed.


Halfhoogslaper         van € 299,00         nu voor € 259,00


             *** inclusief bedbodem ***


De halfhoogslaper is niet alleen in grenen/naturel verkrijgbaar, maar ook in wit en in de kleur taupe. Er is ook een variant zonder glijbaan leverbaar. Deze vindt u elders op onze website.

Het bed is voorzien van een stevige, rechte ladder, die zowel links als rechts kan worden gemonteerd. Voor de veiligheid van uw kind heeft de halfhoogslaper overal afgeronde hoeken en uitvalbeveiliging. Wilt u nog extra veiligheid, dan kunt u een veiligheidsset bijbestellen, die bestaat uit 2 beugels en anti-slipstrips.

Ook is het bed uit te breiden met een ophangplankje, dat u gemakkelijk aan de rand van het bed kunt bevestigen.


Veiligheidsset              nu voor € 40,00
Ophangplankje            nu voor € 26,00


Tot slot kunt u uw kind extra blij maken door de halfhoogslaper te voorzien van een van de leuke speeltenten! We hebben sets speelgordijnen in diverse thema's:

  • Brandweer
  • Princess Bus
  • Circus Clown
  • Pink Flower
  • Bella
  • Domino
  • Piraat
  • Pink Horse
  • Space
Speelgordijnenset          nu voor € 60,00

In de 3 nieuwe thema's (Astro, Princess en Spring) zijn naast de speelgordijnen nog andere leuke accessoires verkrijgbaar. Deze zijn elders op onze site te vinden.

De afmetingen van het bed zijn: 208 lang, 103 breed en 113 hoog.

Het bed wordt geleverd inclusief bedbodem en exclusief matras, maar een bijpassend matras kunt u uiteraard wel bij ons bestellen. We adviseren u hier graag bij.

U kunt ervoor kiezen de montage van dit bed zelf uit te voeren, maar dit ook (tegen een meerprijs) aan een van onze monteurs overlaten.

Een groot deel van de Pino-collectie staat opgesteld in onze showroom. U bent van harte welkom deze meubels, na het maken van een afspraak, vrijblijvend te komen bekijken!
Extra informatie
Merk Vipack
Lengte Nee
Manufacturer Nee
MPN Nee
EAN 5420070207416