whatsapp

Over Eurobedden

Eurobedden is al sinds 2010 hét vertrouwde adres voor iedereen die op zoek is naar een nieuw bed. Destijds zijn we begonnen met een bescheiden aanbod en een eenvoudige webshop. Vandaag de dag, inmiddels dertien jaar later, mogen we onszelf rekenen tot een van de grootste aanbieders van Nederland met een enorm gegroeide webshop én een ruime showroom, waar we onze (toekomstige) klanten een groot deel van ons assortiment kunnen laten zien.

Het is ons doel al onze klanten naar volle tevredenheid te helpen bij hun zoektocht naar en aanschaf van een nieuw bed. We adviseren hen bij het maken van hun keuze en zorgen dat het hele proces van aankoop tot levering perfect verloopt. Met daarbij onze 100% tevredenheidsgarantie zit dat zéker goed!

Wij staan bekend om ons ruime en gevarieerde assortiment, dat varieert van een kinderbed tot een seniorenbed en van een hoogslaper tot een boxspring. Zoekt u een stapelbed, peuterbed, hemelbed of opbergbed? Geen probleem, die hebben we allemaal! En welke smaak u ook heeft, welke stijl u ook wenst, u vindt het in onze uitgebreide webshop. Ook voor alle bijbehorende meubels, zoals nachtkastjes, kledingkasten en bureaus, kunt u bij ons terecht. En natuurlijk hebben we daarnaast een ruim aanbod in latttenbodems, matrassen en matrastoppers.

Bij Eurobedden vinden we niet alleen de kwaliteit van onze bedden – en van uw nachtrust! – belangrijk, ook de service die wij bieden is van hoge kwaliteit. We beschikken over eigen vervoer, waardoor we garant staan voor een snelle en betrouwbare levering. In de meeste gevallen zijn de verzend- of bezorgkosten helemaal gratis. U kunt bij ons kiezen voor betaling bij aflevering én zelf aangeven of u de aangeschafte artikelen door onze vakkundige monteurs wilt laten monteren.

Heeft u op onze website uw favoriete bed gevonden, maar wilt u het eerst vrijblijvend komen bekijken? Dan bent u – na het maken van een afspraak – van harte welkom in onze showroom in Veen, waar we u graag adviseren en inspireren. De koffie staat voor u klaar!

Natuurlijk zijn wij ook actief op social media. Via deze links kunt u een kijkje nemen op onze Facebookpagina, ons Instagram-account, onze pinterest-pagina en onze website, waar u niet alleen ons beddenaanbod, maar ook tal van informatieve blogs vindt. Neem gerust een kijkje!

En heeft u vragen? Dan kunt u ons per mail, app of telefonisch bereiken. We helpen u graag om uw droombed te vinden en u van een welverdiende nachtrust te laten genieten!

Eurobedden, al 13 jaar uw vertrouwde beddenspecialist!