whatsapp

Nairobi huisbed - 90x200 - Wit-kastanje

check Uit voorraad leverbaar
check Laagste-prijsgarantie

Meer informatie

SKU
1E62002 Nairobi huisbed wit kastanje
Meer info
€ 419,00 € 369,00

Nairobi huisbed in wit-kastanje (white wash)

Voor wie op zoek is naar een origineel, speels kinderbed is dit huisbed een aanrader: uw kind zal heerlijk slapen in zijn of haar eigen huis!


Huisbed 90 x 200
                nu voor € 369,00

Dankzij de handige legplank in de nok van het bed kunnen er bovendien boeken, knuffels of accessoires worden neergezet om het 'huis' in te richten!

Huisbed Nairobi wordt geleverd in wit gekalkte kastanjekleur (white wash) met witte MDF poten. Elders op onze website vindt u een variant van dit bed in eikenkleur met antraciet: zie Dakar huisbed.

Meer info
Koop nu en betaal veilig online of bij levering! verplicht veld

Beschrijving

Nairobi huisbed in wit-kastanje (white wash)

Ieder kind vindt het toch geweldig om in zijn of haar eigen huis te kunnen slapen? Dat kan met dit leuke, originele en stevige huisbed!


Huisbed 90 x 200                nu voor € 369,00


Het bed is gemaakt van hoogwaardige meubelspaanplaat in wit-kastanjekleur (white wash effect), in combinatie met witte MDF poten.

In de nok van het bed bevindt zich een brede legplank, waar allerlei boeken, fotolijstjes, knuffels of accessoires kunnen worden neergezet. Zo kan het huisbed naar eigen smaak worden ingericht en gestyled!


De afmetingen zijn: 207 cm lang, 105 cm breed en 165 cm hoog.


Het bed wordt geleverd zonder lattenbodem en/of matras, maar deze kunt u uiteraard wel bij ons bestellen. We adviseren u daar graag bij!


Wanneer u dit bed liever in eikenkleur met antraciet wilt bestellen, kunnen we u het Dakar huisbed, een variant van het Nairobi huisbed, aanraden. Dit bed vindt u elders op onze website.

Extra informatie

EAN 3483600922434
Merk Gautier
Afmetingen 90x200
Kleur wit
Jongen / meisje Bed voor jongens, Bed voor meisjes
Voorraad status Uit voorraad leverbaar