whatsapp

Multi Straight hoogslaper

check Uit voorraad leverbaar
check Variant in showroom
check Laagste-prijsgarantie

Meer informatie

SKU
Multi Straight hoogslaper
Meer info
€ 1.229,00 € 1.099,00

Multi Straight multifunctionele hoogslaper

Een geweldig bed met enorm veel mogelijkheden! Dankzij de frisse, neutrale kleur is dit bed geschikt voor zowel de jongens- als de meidenslaapkamer.


Hoogslaper               nu voor € 1099,00


De Multi Straight hoogslaper is werkelijk van alle gemakken voorzien: het heeft een heerlijk bed, een ingebouwde kledingkast, een praktisch bureau met lades en boekenplanken, een uitschuifbare bedlade (voor een extra slaapplaats of opbergruimte) en heel veel kastruimte (met softclose deuren). Zelfs in de vaste trap die naar het bed leidt, zitten deurtjes en opbergruimte!

  • leverbaar in wit met grijs
  • uitsluitend op te bouwen zoals op de afbeeldingen (dus niet in spiegelbeeld)

Bij de afbeeldingen vindt u een video van het vergelijkbare model Momo (zie elders op onze website), waarin u goed kunt zien wat er allemaal mogelijk is met dit mooie bed.

U bent van harte welkom voor een vrijblijvend bezoek aan onze showroom, waar de Multi Straight hoogslaper staat opgesteld!

Meer info
Koop nu en betaal veilig online of bij levering! verplicht veld

Beschrijving

Multi Straight multifunctionele hoogslaper 

Hoogslaper Multi Straight biedt de mogelijkheden van een complete tienerkamer!


Hoogslaper                 nu voor € 1099,00


Deze geweldige hoogslaper is werkelijk van alle gemakken voorzien: het heeft een heerlijk bed en een ruime, ingebouwde kledingkast (met roede over de hele breedte). Daarnaast is het voorzien van een praktisch bureau met drie lades (met metalen handgrepen), een uitschuifbaar deel voor een toetsenbord en handige boekenplanken. Ook heeft het bed een uitschuifbare bedlade, waarmee gemakkelijk een extra slaapplaats kan worden gecreëerd óf die kan dienen als opbergruimte. En tot slot biedt het bed heel veel kastruimte. Zelfs de vaste trap (met trapleuning!) die naar het bed leidt, is voorzien van deurtjes en opbergruimte. Alle ruimte wordt dus optimaal benut! De kastdeurtjes zijn voorzien van softclose scharnieren.

Het bed is gemaakt van massief MDF, dus zeer stevig en van prima kwaliteit! Het wordt geleverd inclusief bedbodem en exclusief matras. Deze kunt u uiteraard wel via ons bestellen. Informeer vrijblijvend naar de verschillende mogelijkheden.

Deze hoogslaper wordt geleverd in wit met grijs (niet in andere kleuren leverbaar). Dankzij deze neutrale kleuren past dit bed op iedere jongens- en meisjesslaapkamer!


De afmetingen van de complete hoogslaper zijn: 307 cm lang, 97 cm breed en 186 cm hoog.

De afstand van de vloer tot de bovenkant van de bedbodem is 145 cm.

Model Multi Straight is er ook in een variant met een gekartelde rand langs het bed: dit is hoogslaper Momo, die u elders op onze website kunt vinden. Behalve deze rand zijn de bedden vergelijkbaar.

De hoogslaper wordt als bouwpakket geleverd. Er zit een duidelijke handleiding bij waarmee u het bed zelf kunt monteren, maar u kunt er ook voor kiezen de montage door een van onze monteurs te laten uitvoeren (bijkomende kosten: € 299,00). Het bed is niet gespiegeld te monteren, dus uitsluitend zoals op de afbeeldingen.

Bekijk de video van het vergelijkbare model Momo eens om te zien welke uitgebreide mogelijkheden beide hoogslapers hebben.

U bent ook van harte welkom de Multi Straight hoogslaper vrijblijvend te komen bekijken in onze showroom. Maakt u hiervoor eerst even een afspraak? We staan graag voor u klaar!

Extra informatie

EAN 8945004796844
Merk BK beds
Afmetingen 90x200
Jongen / meisje Bed voor jongens, Bed voor meisjes
Voorraad status Uit voorraad leverbaar