whatsapp

Mspace hoogslaper - 90x200 - Cascina/wit

check Uit voorraad leverbaar
check Laagste-prijsgarantie

Meer informatie

SKU
Mspace hoogslaper gamingbed cascina, wit en antraciet
Meer info
€ 1.129,00 € 999,00

Mspace hoogslaper in cascina/wit

Een mooie, moderne hoogslaper met een bijzondere vormgeving: met de Mspace hoogslaper heeft u een bed, (game)bureau en opbergruimte in één!

Hoogslaper 90 x 200                    nu voor € 999,00

De hoogslaper biedt een heerlijke slaapplaats (inclusief bedbodem), een bureau, ledverlichting, legplanken en een kledingroede. Het bed is uitgevoerd in witgrenen/cascina met wit en heeft antracietgrijze traptreden en legplanken.

Uit te breiden met bedbodem/sofa, waarmee u een extra slaapplaats of gamebank kunt maken: nu voor € 399,00.

U kunt ook een bijpassende bureaustoel bij ons bestellen, zoals de Pilot bureaustoel.

Een soortgelijke hoogslaper in antracietgrijs met rood kunt u elders op onze website vinden: zie The Cube 5030 (90 x 200) en 5000 (120 x 200).

Meer info
Koop nu en betaal veilig online of bij levering! verplicht veld

Beschrijving

Mspace hoogslaper (90 x 200)

Wat een spectaculaire en multifunctionele hoogslaper is dit! De Mspcace hoogslaper heeft een moderne vormgeving en biedt niet alleen een heerlijke slaapplek, maar ook een fijne plek om te gamen of huiswerk te maken.


Mspace hoogslaper 
                  nu voor € 999,00


Bovenin het bed bevindt zich een slaapplaats van 90 x 200. Het bed wordt inclusief bedbodem geleverd. Een bijpassend matras is niet inbegrepen, maar kunt u uiteraard wel bij ons bestellen. We adviseren u daar graag bij!

Het bed is te bereiken via een vaste, rechte trap met antracietgrijze traptreden, een metalen handgreep en anti-slip. Naast de trap vindt u drie legplanken en een kledingroede, zodat er volop ruimte is voor het opbergen van kleding, boeken of schoolspullen.

Onder het slaapgedeelte bevindt zich een bureaublad (93 x 48 cm) waarop plaats is voor beeldschermen, speakers en andere game-apparatuur. Een heerlijke plek om je in de gamewereld te begeven!

De Mspace hoogslaper is gemaakt van hoogwaardige meubelspaanplaat met een melamine afwerking in cascina (witgrenen) met wit. Elders op onze website kunt u dezelfde hoogslaper ook in de kleuren antracietgrijs met rood bestellen (in twee afmetingen): zie The Cube 5000 en 5030.

De trap van het bed kan zowel links als rechts worden gemonteerd.

De afmetingen zijn als volgt: 184 cm hoog, 238 cm lang en 98 cm breed.


U kunt het gamingbed uitbreiden met een in- en uitklapbare bedbodem/sofa, waarmee u snel en gemakkelijk een extra slaapplaats maakt óf die u kunt gebruiken als game-bankje. Zo wordt dit spectaculaire bed helemaal multifunctioneel!

Gamerbed/sofa                       nu voor € 399,00


Om het bed helemaal compleet te maken, kunnen we u een bijpassende bureaustoel leveren, zoals de Pilot bureaustoel. Deze is leverbaar in antracietgrijs, heeft een ergonomische vormgeving en biedt veel zitcomfort. De Pilot-stoel heeft vaste armleuningen.


Pilot bureaustoel                     
nu voor € 149,00


U kunt ervoor kiezen de hoogslaper zelf te monteren of dit door onze monteurs laten doen. Informeer vrijblijvend naar de bijbehorende kosten.

Extra informatie

Merk Trasman
Afmetingen 90x200
Kleur wit, witgrenen
Jongen / meisje Bed voor jongens, Bed voor meisjes
Voorraad status Uit voorraad leverbaar