Momo hoogslaper

Normale prijs: € 1.099,00

Special Price € 999,00

Availability: In voorraad

Gratis verzending voor orders boven de €350,-

Momo Hoogslaper Multifunctioneel / Tienerkamer

Een prachtige multifunctioneel hoogslaper met een ingebouwde klerenkast. Daarnaast beschikt dit bed over een uitschuifbaar extra logeerbed, een ruim bureau met ladenblok en nog een drietal kastjes. De trap waarmee men bij het slaapgedeelte terechtkomt is erg stevig en beschikt aan de binnenkant ook over extra opbergruimte. Het bed is verkrijgbaar in de kleur wit met grijs.U kunt het bed komen bewonderen in onze showroom of hem direct online bestellen, wij leveren het bed uit voorraad. Laten monteren? Voor een meerprijs komen wij het bed bij u thuis monteren.


Afmetingen (staan ook op de foto's)

Bedmaat: 90 x 200cm

Buitenmaten: 307cm lang, 95cm diep en 186cm hoog

Matrashoogte: circa 170 cm

Normale prijs: € 1.099,00

Special Price € 999,00

Beschrijving

Momo Hoogslaper Multifunctioneel

Een prachtige multifunctionele hoogslaper met een ingebouwde klerenkast. De hoogslaper is aan de onderkant voorzien van een uitschuifbare lade, welke plek biedt voor een logeerbed. Een super praktische hoogslaper met extra logeerbed, geheel gemaakt van massief MDF. Dit betekent dat er geen spaanplaat in zit, zelfs de legplanken zijn van massief MDF. Daarnaast is de hoogslaper voorzien van een tweedeurs linnenkant, een ruim bureau met ladenblok en nog een drietal kastjes. Om het slaapgedeelte van de Momo hoogslaper te bereiken gaat u over de vaste trap naar boven. Deze is zeer stevig, extra breed en met trapleuning zodat deze makkelijk door een volwassen persoon belopen kan worden. Ook is hij dus absoluut veilig voor uw kind. In de trap zijn ook extra kastjes aangebracht, zodat de ruimte optimaal benut kan worden. De Momo hoogslaper is verkrijgbaar in de kleur wit met grijs. De afmetingen van de hoogslaper staan op de foto weergegeven: de bedmaat is 90 x 200 cm. Voor de buitenmaten van het bed gelden de volgende afmetingen: 307cm lang, 97cm diep en 186 cm hoog. Het matras is circa 170cm hoog.


Normaal gesproken voor €1099,- nu €999,-(inclusief bedbodem).


U kunt het bed eerst komen bewonderen in onze nieuwe showroom of online direct bestellen! De hoogslaper wordt als bouwpakket aangeleverd en er zit een heel duidelijke bouwtekening bij. Dit zorgt ervoor dat hij zeer goed te monteren is. Eventueel kunnen wij het bed voor een meerprijs bij u thuis komen monteren. De Momo hoogslaper leveren wij uit voorraad, waardoor u niet aan een levertijd vast zit. Nog vragen? U kunt op elk gewenst moment contact met ons opnemen.

Extra informatie
Merk Nee
Lengte Nee
Manufacturer Nee
MPN Nee
EAN Nee