whatsapp

Toppers

11 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Toppers

Een matrastopper, ook wel oplegmatras, topmatras of topper genoemd. Een dun matras wat u op een bestaand matras legt. Een matrastopper werkt comfortverhogend. Daarnaast kunt u de naad bij twee aparte matrassen opvangen. Bij verstelbare bodems kunt u kiezen voor een splittopper.

Matrastopper voor een perfecte nachtrust

Een matrastopper, ook wel oplegmatras, topper of dekmatras genoemd, is een matras dat u bovenop uw gewone matrassen legt. Een topper verhoogt het slaapcomfort en biedt daarnaast het huidige matras extra bescherming. Het verlengt de levensduur van uw matras. Daarnaast kan een matrastopper de oplossing zijn om de gleuf tussen twee losse matrassen van een tweepersoonsbed te overbruggen. Op deze pagina's vindt u voor elk bed de geschikte matrastopper. Of u nu op zoek bent naar een matrastopper voor uw seniorenbed of kinderbed, of naar een matrastopper voor een hoogslaper of stapelbed.

 

Matrastopper kopen

Matrastoppers zijn bij Eurobedden verkrijgbaar in verschillende materialen. Eurobedden biedt matrastoppers van koudschuim, latex en traagschuim. Daarnaast zijn de toppers verkrijgbaar in verschillende maten en diktes en kunt u bij een verstelbare bodem kiezen voor een splittopper. Met een splittopper kunt u de matrassen onafhankelijk van elkaar verstellen. Eurobedden helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. U kunt dan ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.