• Bezoek onze showroom
  • Eigen vervoer en montage
  • 100% tevreden garantie

Vragen? 0416 77 86 88     info@eurobedden.nl

Toppers

Een matrastopper, ook wel oplegmatras, topmatras of topper genoemd. Een dun matras wat u op een bestaand matras legt. Een matrastopper werkt comfortverhogend. Daarnaast kunt u de naad bij twee aparte matrassen opvangen. Bij verstelbare bodems kunt u kiezen voor een splittopper.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Matrastopper voor een perfecte nachtrust

Een matrastopper, ook wel oplegmatras, topper of dekmatras genoemd, is een matras dat u bovenop uw gewone matrassen legt. Een topper verhoogt het slaapcomfort en biedt daarnaast het huidige matras extra bescherming. Het verlengt de levensduur van uw matras. Daarnaast kan een matrastopper de oplossing zijn om de gleuf tussen twee losse matrassen van een tweepersoonsbed te overbruggen. Op deze pagina's vindt u ook geschikte matrastoppers voor uw seniorenbed of kinderbed.


Matrastopper kopen

Matrastoppers zijn bij Eurobedden verkrijgbaar in verschillende materialen. Eurobedden biedt matrastoppers van koudschuim, latex en traagschuim. Daarnaast zijn de toppers verkrijgbaar in verschillende maten en diktes en kunt u bij een verstelbare bodem kiezen voor een splittopper. Met een splittopper kunt u de matrassen onafhankelijk van elkaar verstellen. Eurobedden helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. U kunt dan ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.