whatsapp

Peutermatrassen

4 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wanneer u een leuk peuterbed heeft aangeschaft, wilt u dit natuurlijk compleet maken met een bijpassend peutermatras. Eurobedden heeft hiervoor een ruim aanbod tegen aantrekkelijke prijzen!

Slaapcomfort met een goed peutermatras

Een peuter brengt behoorlijk wat tijd door in zijn of haar bed. Daarom is een goed en comfortabel matras voor een peuterbed heel belangrijk. Het zorgt ervoor dat uw kind heerlijk kan slapen en de volgende dag weer uitgerust wakker wordt. Een goed ondersteunend peutermatras is daarvoor van groot belang. Ook is het goed om erop te letten dat het peuterbed matras ventilerend is en vrij van schadelijke stoffen.

Peuterbed matrassen in diverse maten, soorten en diktes

Bij Eurobedden heeft u de keuze uit diverse matrassen voor een peuterbed. De meest gangbare maat hiervoor is 70 x 140, maar we hebben ook andere maten in ons assortiment. U kunt kiezen of u voor een koudschuim of een pocketvering peuterbed matras gaat. Beide zijn er in verschillende diktes, zodat er altijd een geschikt matras voor uw peuterbed te vinden is. Daarnaast kunt u een bijpassend hoeslaken en/of molton bij ons bestellen, om het peuterbed matras schoon en fris te houden.

Voor welk peuterbed kiest u een matras?

Behalve een geschikt matras voor een peuterbed is het ook meer dan de moeite waard om de vele leuke peuterbedden van Eurobedden in de webshop te bekijken! Wat dacht u van peuterbed Fire Truck, Race Car, Police Car of Princess? Ook hebben we in de peutermaat 70 x 140 leuke huisbedden, zoals model Casami, Cabane of Tipi. Liever een neutraler peuterbed? Kijk dan eens naar de collectie Vipack kinderbedden

Bij al onze peuterbedden kunt u een matras vinden. Wilt u advies welk peuterbed matras het meest geschikt is? Dan helpen we u graag de juiste keuze te maken. Bel, mail of app ons hier gerust voor!