• Bezoek onze showroom
  • Eigen vervoer en montage
  • 100% tevreden garantie

Vragen? 0416 77 86 88     info@eurobedden.nl

Matrassen

Matrassen zijn leverbaar in vele soorten en maten. U heeft voor kinderen de polyether en koudschuim matrassen. Voor de tieners en volwassen mensen kunt u de binnenvering, pocketvering, traagschuim en latex nemen. Als u echt een goed en fijn matras wilt adviseren wij u de Time-Out serie of de Ergo dream serie te nemen. Als u vragen of advies wilt kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-20 van 23

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-20 van 23

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Matras kopen bij Eurobedden

Een goed matras is de basis voor een goede nachtrust en tegelijkertijd erg persoonsgebonden. Een matras kopen dat bij je past is dan ook heel belangrijk om je nachtrust optimaal te benutten en ’s morgens weer uitgerust op te staan. Eurobedden biedt dan ook een ruime keuze in matrassen en toppers, van binnenverings-, latex- en pocketvering matrassen tot matrassen van traagschuim. Daarnaast beschikt Eurobedden over een assortiment van eenpersoons-, tweepersoons- en twijfelaar matrassen in verschillende maten en series. Eurobedden biedt matrassen in de standaardmaten 140x200 en 120x200 voor twijfelaars en 160x200 en 180x200 voor de meest voorkomende tweepersoonsbedden. Daarnaast beschikt Eurobedden over een groot aantal tussenmaten.


Wat is een goed matras voor u?

Bij de keuze voor een matras is het dus belangrijk om goed te kijken naar het materiaal waarvan het matras gemaakt is, de maat van het matras en een eventueel comfortverhogende topper. Een goed matras is het begin van een goede nachtrust en Eurobedden helpt u graag bij het vinden van het voor u juiste matras.