Matrassen

Matrassen zijn leverbaar in veel soorten en maten. U heeft voor kinderen de polyether en koudschuim matrassen. Voor de tieners en volwassenen heeft u de keuze uit binnenvering-, pocketvering-, traagschuim- en latex matrassen. Als u vragen of advies wilt kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of een bezoek brengen aan onze showroom.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-20 van 21

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-20 van 21

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Matras kopen bij Eurobedden

Een goed matras is de basis voor een goede nachtrust en tegelijkertijd erg persoonsgebonden. Een matras kopen dat bij je past is dan ook heel belangrijk om je nachtrust optimaal te benutten en ’s morgens weer uitgerust op te staan. Eurobedden biedt dan ook een ruime keuze in matrassen en toppers, van binnenverings-, latex- en pocketvering matrassen tot matrassen van traagschuim. Daarnaast beschikt Eurobedden over een assortiment van eenpersoons-, tweepersoons- en twijfelaar matrassen in verschillende maten en series. Eurobedden biedt matrassen in de standaardmaten 140x200 en 120x200 voor twijfelaars en 160x200 en 180x200 voor de meest voorkomende tweepersoonsbedden. Daarnaast beschikt Eurobedden over een groot aantal tussenmaten. Ook voor uw seniorenbed of kinderbed kunt u op deze pagina terecht voor het geschikte matras. Als u echt een goed en fijn matras wilt adviseren wij u de Time-Out serie of de Ergo dream serie te nemen.


Wat is een goed matras voor u?

Bij de keuze voor een matras is het dus belangrijk om goed te kijken naar het materiaal waarvan het matras gemaakt is, de maat van het matras en een eventueel comfortverhogende topper. Een goed matras is het begin van een goede nachtrust en Eurobedden helpt u graag bij het vinden van het voor u juiste matras.