whatsapp

Lolo hoogslaper

check Uit voorraad leverbaar

Meer informatie

SKU
Lolo hoogslaper
Meer info
€ 899,00 € 799,00

Lolo multifunctionele hoogslaper

Een mooie en multifunctionele hoogslaper, waarmee u een bed, een bureau en een ingebouwde kledingkast in één heeft! Dat is pas ruimtebesparend!


Hoogslaper      van € 899,00     nu voor € 799,00

               * inclusief bedbodem *


De hoogslaper wordt geleverd in wit met grijs en is uit voorraad leverbaar!

Inclusief montage mogelijk.

Meer info
Koop nu en betaal veilig online of bij levering! verplicht veld

Beschrijving

Lolo multifunctionele hoogslaper

Deze prachtige, multifunctionele hoogslaper heeft niet alleen een heerlijk bed, maar is ook voorzien van een ruime, ingebouwde kledingkast en een bureau met lades. Een echte ruimtewinner!

Hoogslaper     van € 899,00     nu voor € 799,00De hoogslaper wordt inclusief bedbodem geleverd. Een bijpassend matras (90 x 200) is niet inbegrepen, maar kunt u uiteraard wel bij ons bestellen. We informeren u graag over alle mogelijkheden.

Hoogslaper Lolo is gemaakt van massief MDF. Zelfs de legplanken zijn hier van gemaakt. Het is verkrijgbaar in wit met grijs.

Met de aankoop van deze hoogslaper heeft u eigenlijk een complete tienerkamer in één. Onder het slaapgedeelte bevindt zich een ruime kledingkast met kledingroede en kleine legplankjes. Daarnaast vindt u een bureau met lades, magneetbord en boekenplanken. En zelfs de veilige en kindvriendelijke trap is voorzien van lades. Volop opbergruimte dus!

Alle lades en bewegende delen lopen op metalen geleiders. Ook de handgrepen zijn allemaal gemaakt van staal.

De hoogslaper wordt als bouwpakket geleverd. U kunt hem zelf monteren aan de hand van de meegeleverde, duidelijke bouwtekening of dit (tegen een meerprijs) door onze monteurs laten doen.

Hoogslaper Lolo is uit voorraad leverbaar!

Extra informatie

Merk De Beddenkoning
Afmetingen 90x200
Voorraad status Uit voorraad leverbaar