whatsapp

Legend hoge ladekast inclusief spiegel in wit

check Uit voorraad leverbaar
check Laagste-prijsgarantie

Meer informatie

SKU
Legend hoge ladekast met spiegel in wit
Meer info
€ 429,00 € 379,00

Legend hoge ladekast met ingebouwde spiegel in wit

Deze stevige ladekast heeft door de combinatie van de kleur matwit en het metalen frame een stoere en moderne uitstraling.


Ladekast   
            nu voor € 379,00


Het bijzondere aan deze ladekast is dat hij, boven de vier ruime, soft-close-lades, is voorzien van een 'optische lade': dit is in werkelijkheid een verborgen, omhoog te klappen spiegel met daaronder een ruim opbergvak!

In dezelfde stijl zijn in de serie Legend verkrijgbaar: 1-persoonsbed (90 x 200) of twijfelaar (120 x 200), nachtkastje, kledingkast (1-, 2-, 3-deurs of hoekkast), bureau (met of zonder opzetdeel), boekenkast, ladekast (laag model, 3 lades) en spiegel (zie Legend Tienerkamer). Zo kunt u er een complete slaapkamer van maken!

Al deze artikelen zijn ook verkrijgbaar in de kleur walnoot.

Meer info
Koop nu en betaal veilig online of bij levering!

Beschrijving

Legend hoge ladekast met ingebouwde spiegel in wit

Op zoek naar een matwitte ladekast met een moderne en toch stoere uitstraling? Dan is model Legend vast iets voor u!

Ladekast                nu voor € 379,00

Extra leuk aan deze ladekast is dat hij een verborgen spiegel heeft, die zich bevindt in de bovenste 'lade'. Onder deze omhoog te klappen spiegel vindt u handige opbergvakken die volop ruimte bieden voor allerlei accessoires (ter illustratie is een foto van de ladekast in een andere kleur bijgevoegd, zodat u kunt zien hoe de opbergruimte onder de spiegel is ingedeeld). Onder deze optische lade bevinden zich vier ruime, soft-close-lades voor nog meer opbergruimte.

De ladekast heeft een metalen frame, is gemaakt van hoogwaardige meubelspaanplaat met melamine en behalve in wit ook verkrijgbaar in de kleur walnoot. Deze variant vindt u elders op onze website.

De afmetingen zijn als volgt: 60 cm breed, 47 cm diep en 118 cm hoog


Wilt u een complete tienerkamer in deze leuke stijl? Dat kan met de volgende artikelen uit de serie Legend: 1-persoonsbed (90 x 200) of twijfelaar (120 x 200), nachtkastje, kledingkast (1-, 2-, 3-deurs of hoekkast), bureau (met of zonder opzetdeel), boekenkast, (lage) ladekast (met drie lades) en spiegel. Al deze artikelen vindt u onder Legend Tienerkamer, elders op onze website.

Extra informatie

Merk Almila
Kleur Wit
Voorraad status Uit voorraad leverbaar