whatsapp

Klantenservice

Retourbeleid/herroepingsrecht

Voldoet uw bestelling onverhoopt niet aan uw wensen, dan heeft u het recht binnen een termijn van 14 dagen zonder opgaaf van reden de overeenkomst te herroepen. U dient ons, voorafgaand aan een retourzending, schriftelijk (per post of per e-mail) op de hoogte te stellen van uw beslissing om uw bestelling te willen retourneren.

Terugbetaling

Als u de overeenkomst herroept, heeft u recht op terugbetaling van het door u betaalde bedrag (m.u.v. eventuele montage- en verzendkosten). Wij zullen dit bedrag binnen 14 dagen na het in goede staat terug ontvangen van het betreffende product aan u overmaken.

Kosten retourzending

Bij retournering is de verzending voor uw eigen rekening en risico. Eventuele schade die ontstaat tijdens het retour zenden aan Eurobedden/Bed4you is voor uw verantwoording en rekening. Wij raden u aan te kiezen voor een verzekerde verzending.

Eventuele ophaalkosten worden in mindering gebracht op het terug te storten bedrag.

De staat van het product

Het te retourneren product dient aan een van de volgende twee condities te voldoen:

Staat 1: het product is onbeschadigd en in de originele, ongeopende verpakking en voldoet aan de hieronder vermelde voorwaarden sub a t/m d. U ontvangt 100% van het overeengekomen aankoopbedrag van het product retour.

Staat 2: het product is onbeschadigd, de originele verpakking is beschadigd c.q. geopend maar het product voldoet aan de hieronder vermelde voorwaarden sub b t/m d. U ontvangt 85% van het aankoopbedrag van het product retour.

Voorwaarden voor retourzending

Voor retourzending dient het product aan de volgende voorwaarden te voldoen:

a. het product is geheel compleet en in de originele staat,
b. het product is ongebruikt, onbewerkt en ongemonteerd,
c. het product is schoon, zoals u dit heeft ontvangen,
d. het product is voorzien van de originele handleiding en eventuele meegeleverde accessoires.

Uitzonderingen herroepingsrecht

Sommige producten kunt u niet retourneren. Dit zijn producten die op maat voor u zijn gemaakt of bestellingen die speciaal voor u zijn besteld.

Wanneer u bij ons een boxspring aanschaft, wordt deze speciaal voor u op maat gemaakt. U kunt zelf kiezen in welke kleur en afmeting u de boxspring laat fabriceren. Deze boxspring kunnen wij dan ook niet retour nemen, wanneer het product niet naar wens is. Wilt u een boxspring voor uitlevering toch annuleren, dan zullen wij hiervoor contact opnemen met onze producent. Voor het annuleren van een bestelde boxspring zijn wij genoodzaakt € 150,- in rekening te brengen.

Matrassen waarvan de plastic verpakking is verwijderd, zijn (vanwege het hygiënische aspect) uitgesloten van het herroepingsrecht.


Klachten

We betreuren het als u niet tevreden bent en willen dit graag alsnog naar tevredenheid met u oplossen. Stuur uw klacht bij voorkeur via e-mail naar ons toe. We reageren binnen 7 werkdagen op uw klacht. Als het onverhoopt niet lukt om binnen 7 werkdagen met een oplossing te komen, brengen wij u op de hoogte van de voortgang.

 

Contact

Tel: 0416 77 86 88
Tel: 06 31 22 91 30
E-mail: info@eurobedden.nl

 

Kvk: 83273549
Btw-nummer: NL 862805120 B01