whatsapp

Zwart kinderbed

Filteren

16 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Op zoek naar een leuk kinderbed in het zwart? In het ruime, heel gevarieerde assortiment zwarte kinderbedden van Eurobedden gaat u ongetwijfeld uw favoriete bed vinden!

Een zwart kinderbed is stoer, neutraal en past altijd!

Zwart is een tijdloze kleur voor een kinderbed dat past op elke kinderkamer. Of het nu een stoere, industriële jongenskamer is, een trendy meisjeskamer of een neutrale tienerkamer. Een zwart kinderbed is ideaal en zal zowel als jongens bed en meisjes bed niet snel gaan vervelen. Het kan met allerlei kleuren, accessoires en meubels worden gecombineerd, zodat u er uw eigen stijl van kunt maken.

Complete kinderkamer met zwart meubels

Bij Eurobedden is het mogelijk om de zwarte kinderbedden uit te breiden tot een complete kinderkamer. Op onze website vindt u volop keuze in kledingkasten, bureaus, ladekasten, boekenkasten enzovoort om  te combineren. Wanneer u meerdere artikelen bij ons koopt, bieden we u bovendien een speciale totaalprijs aan. Vraag dus gerust vrijblijvend een offerte aan. Wanneer het zwarte kinderbed van uw keuze niet standaard is voorzien van een lattenbodem, kunt u ook die, al dan niet samen met een heerlijk matras, bij Eurobedden bestellen. We adviseren u daar graag bij!

Zien we u terug in onze webshop óf in onze ruime showroom? Na het maken van een afspraak bent u van harte welkom om tijdens een vrijblijvend bezoek uw favoriete kinderbed zwart te komen bekijken.