whatsapp

Kinderbed wit

Filteren

132 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Type bedden Formaten Jongen/ meisje Andere kleuren

 

Een kinderbed in de kleur wit is ideaal voor iedere kinderkamer! Het zijn kinderbedden uitgevoerd in een neutrale en tijdloze kleur die daardoor passen op elke slaapkamer en gemakkelijk te combineren zijn.

Ruime keuze in witte kinderbedden

Bij Eurobedden bieden we veel verschillende witte kinderbedden, we zetten ze graag op een rijtje:

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele verschillende modellen van  kinderbedden die beschikbaar zijn. Het belangrijkste is om een bed te kiezen dat past bij de behoeften van het kind en de beschikbare ruimte in de kamer.

Kinderbedden in verschillende maten

De meeste kinderbedden hebben de maat 90x200, maar natuurlijk hebben we voor de kleine kinderen ook leuke witte peuterbedden in de maat 70x140. Voor wat oudere kinderen die graag wat ruimer slapen hebben we bovendien twijfelaars in wit in de maat 120x200. Bij al deze witte kinderbedden kunnen we u natuurlijk een geschikt matras in de juiste maat aanbieden.

Een wit kinderbed past altijd

In welke stijl u ook een kinderbed in wit kiest, het is een kleur die altijd past. Geschikt voor zowel jongens- als meisjeskamers en voor zowel een sportieve, landelijke, romantische of juist stoere kinderkamer. Wit is zo neutraal dat het altijd een goede keuze is! Daarnaast is wit gemakkelijk te combineren met vele meubels uit ons assortiment. We hebben in de kleur wit ook volop keuze uit bijvoorbeeld bijpassende nachtkastjes, kledingkasten, bureaus, ladekasten, kaptafels en boekenkasten. Maak van een wit kinderbed een complete witte kinder- of tienerkamer!

Interesse in toch een andere kleur? Ook dat is geen probleem bij Eurobedden! We hebben ook kinderbedden in onder andere zwart, blauw, grijs, roze, naturel of een combinatie van kleuren. In ons ruime assortiment vindt u gegarandeerd het bed van uw wens, of dat nu in wit of een andere kleur is.