whatsapp

Uitschuifbedden voor kinderen

8 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een onverwachtse logé voor uw kinderen? Dat is geen probleem met de uitschuifbedden van Eurobedden. In een handomdraai creëert u een extra slaapplaats.

 

Uitschuifbaar kinderbed

In het assortiment van Eurobedden vindt u een aantal leuke én handige bedden die u gemakkelijk kunt uitschuiven. Ideaal als uw kind een vriendje of vriendinnetje te logeren krijgt. U schuift het bed uit en heeft niet één, maar twee slaapplekken! En is de logeerpartij voorbij? Dan schuift u het tweede bed weer in en heeft u snel weer een opgeruimde kinderkamer.

 

Transformeerbaar slaapcomfort: Van 1-persoons naar 2-persoonsbed 

Sommige van onze uitschuifbare bedden maken van het gewone 1-persoons (kajuit)bed een 2-persoonsbed: het bed verandert van 90x200 naar 180x200, waarbij de twee personen naast elkaar liggen.

Bij onze andere uitschuifbare kinderbedden zit een extra onderbed in het 1-persoonsbed ingebouwd. Dit kunt u als een soort slaaplade uitschuiven, waardoor een extra logeerbed naast het gewone 1-persoonsbed ontstaat. Bovendien zijn onze uitschuifbedden óf standaard voorzien van opberglades óf ze kunnen worden uitgebreid met een extra bedlade. Zo levert de ruimte onder het bed ook nog eens handige opbergruimte op.

 

De perfecte uitschuifbedden bij Eurobedden

Gaat u voor een uitschuifbaar kajuitbed in neutraal wit, zodat u dit gemakkelijk kunt combineren met andere meubels? Of kiest u voor een uitschuifbed in een leuke kleur, voor een vrolijk effect op iedere kinderkamer? U vindt het allemaal bij Eurobedden.

Wilt u de extra slaapplaats niet hoeven uitschuiven, maar standaard twee slaapplaatsen beschikbaar hebben? Kijk dan zeker even naar de vele stapelbedden en hoekstapelbedden op onze website. Bel, mail of app gerust voor vrijblijvend advies!