whatsapp

Kinderbed Twijfelaars

Filteren

23 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Kinderbed Twijfelaars
Type bedden Type bedden Formaten Kleuren

Een twijfelaar is iets breder dan een eenpersoonsbed en smaller dan een tweepersoonsbed. Slaap je alleen? Dan is een twijfelaar ideaal. Je hebt lekker de ruimte om je om te draaien en het bed neemt niet teveel ruimte in beslag. Een twijfelaar kopen? Bij Eurobedden hebben we een assortiment aan verschillende twijfelaars.

Twijfelaar bed voor kind

Op zoek naar een heerlijk ruim kinderbed? Een twijfelaar bed biedt de perfecte tussenmaat tussen een eenpersoonsbed en een tweepersoonsbed. Het bed is net wat breder dan een eenpersoonsbed en wat smaller dan een tweepersoonsbed. Zo heeft uw kind zeker voldoende ruimte voor een optimale nachtrust. Daarnaast is een groot voordeel van een twijfelaars bed dat het niet ontzettend veel ruimte in neemt. Het bed neemt net wat meer ruimte in beslag dan een eenpersoonsbed. Maak uw bed vervolgens compleet met een van onze lattenbodems, matrassen & toppers. Zo bent u verzekerd van een optimale nachtrust voor uw kind en koopt u een geheel nieuwe kinderkamer op één adres. Voor twee personen is een twijfelaar ook ideaal, zeker wanneer je niet veel ruimte in de slaapkamer hebt. Een twijfelaar is breed genoeg voor twee personen.

 

Twijfelaar voor kind kopen

Onze twijfelaars bedden voor kinderen zijn vrijwel allemaal beschikbaar in de maten 90 x 200 cm en 120 x 200 cm. De meest voorkomende maat voor een twijfelaar voor één persoon is wel de twijfelaar 120 x 200 cm. Hierin heeft uw kind heerlijk de ruimte om te draaien en om zich heen te bewegen. Dat maakt de nachtrust natuurlijk extra comfortabel. Sommige twijfelaar bedden zijn uit te breiden tot een complete, bij elkaar passende, tienerkamers of kinderkamers met een bureau, boekenkast, ladekast, kledingkast en meer. Daarnaast zijn er dan ook nog verschillende thema’s waar uit gekozen kan worden. Zo kunt u een gehele kinderkamer in het gewenste thema samenstellen. Naast twijfelaars voor kinderen bestaat ons assortiment ook uit ruimtebesparende hoogslapers en stapelbedden, peuterbedden en autobedden. Echter, u kunt bij ons ook terecht voor gewone bedden voor volwassenen en seniorenbedden. Heeft u vragen of wilt u graag advies van een van onze medewerkers? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u uiteraard een bezoek brengen aan onze showroom. Plan hiervoor een afspraak in.