whatsapp

Tienerkamer meisjes

Filteren

42 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Tienerkamer meisjes
Type meisjesbedden Formaten Jongen/ meisje Kleuren

Rond de tienerleeftijd vinden veel meisjes het extra fijn om een eigen kamer te hebben. Een plekje voor henzelf om te kunnen spelen, lezen, afspreken met vriendinnen of huiswerk te maken. Dan wordt het tijd voor een echte tienerkamer! In het ruime aanbod tienerkamers voor meisjes dat Eurobedden aanbiedt, gaat uw dochter vast haar ideale slaapkamer ontdekken.

Een meisjes tienerkamer in iedere smaak

Natuurlijk heeft ieder meisje een eigen smaak. De één kiest voor romantisch, de ander juist voor stoer. Het ene meisje houdt van een landelijke sfeer, het andere gaat voor modern en strak. Bij Eurobedden vindt u het allemaal!

Voor een meisjes tienerkamer met een landelijke en romantische uitstraling zijn bijvoorbeeld de tienerkamers Klaudia, Bianca en Lora echte aanraders.Kiest u liever voor een industrieel design? Dan moet u zeker de tienerkamers Duplex, Legend en Irony even bekijken!Zoekt u een moderne kamer? Dan vallen de tienerkamers London, Lara en Infans Color vast in de smaakt! En wie van een Scandinavische stijl houdt, kunnen we de meisjeskamers Alika en Charlie aanbevelen.

Welk tienerbed kiest u op uw meisjeskamer?

Met alleen de keuze voor een bepaalde stijl zijn we er nog niet. Want ook qua modellen en varianten van bedden kunt u bij Eurobedden alle kanten op: van een eenvoudig 1-persoons ledikant tot een hemelbed, van een halfhoogslaper/ hoogslaper tot een huisbed, we hebben het allemaal! In meerdere kleuren, materialen en afmetingen, zodat ieder tienermeisje iets naar haar smaak en wens zal vinden.

Maak uw tienerkamer voor meisjes compleet

Wanneer u voor een (half)hoogslaper voor de tienerkamer van uw dochter kiest, zijn deze vaak voorzien van (of uit te breiden met) bijvoorbeeld een kledingkast, ladekast en bureau. Kiest u voor een los meisjesbed dan wilt u ook hiervan natuurlijk een complete tienerkamer kunnen maken. Bij vrijwel alle bedden in onze collectie kunt u een bijpassend nachtkastje, een kledingkast, bureau, boekenkast en ladekast bijbestellen. Zo kunt u er één geheel in dezelfde stijl van maken. Extra leuk is het om een meisjes tienerkamer uit te breiden met een van de vele kaptafels of make-uptafels op onze website. Dat maakt een meisjeskamer helemaal compleet!