whatsapp

Tienerkamers

43 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Tienerkamers

Op zoek naar een tienerkamer? Een kamer waar tieners kunnen ontspannen, studeren en zich kunnen ontwikkelen. Bij Eurobedden bieden we diverse tienerbedden, in alle prijsklassen, voor jong en oud, en met bijpassende meubels. Zo kunt u de tienerkamer geheel naar eigen wens samenstellen.

 

Een tiener kamer als weerspiegeling van persoonlijkheid

Creëer de tienerkamer waar elke tiener naar verlangt. Elke tiener heeft wel behoefte aan een kamer dat aansluit aan hun persoonlijkheid en interesses. Wanneer uw zoon of dochter ouder begint te worden, wordt het tijd om zijn of haar slaapkamer een upgrade te geven. Tijd om de kamer een metamorfose te geven naar een echte tienerkamer! Om te zorgen dat alle onderdelen van de kamer goed bij elkaar passen zijn er complete tienerkamers ontwikkeld: bij elkaar passende meubelen welke allen belangrijk zijn voor een kamer op deze leeftijd.

 

Complete tienerkamers in verschillende stijlen

Een tienerkamer is er in tal van soorten. In de kamer moet ruimte zijn om te slapen, studeren, spullen op te bergen en natuurlijk te relaxen (alleen of met vrienden). Onderdelen die zeker niet mogen missen in de kamer zijn dan ook een bed, een bureau en een bijpassende kast. Een kinderbed moet omgewisseld worden naar een volwassen bed. Aan tienerkamers hangen geen thema’s meer. Ze bestaan uit een complete combinatie van bij elkaar passende, stijlvolle meubels. Bij Eurobedden bieden we tienerkamers voor jongens en tienerkamers voor meisjes

 

Tiener kamers met ruime kuizen aan bedden

Als we het hebben over een tienerkamer, hebben we het niet over één standaard formaat bed. Een tienerbed kan zowel een 1-persoonbed (90x200) zijn, maar ook een twijfelaar (120x200). Een tienerbed kan ook nog steeds een hoogslaper zijn. Hoogslapers zijn in tienerkamers namelijk erg populair, dit komt door de ruimte dat vrijkomt onder het bed. Deze ruimte is ideaal voor bureau en studeerplek. U kiest zelf welk bed het wordt in de nieuwe tiener kamer.

 

Complete kamer kopen bij Eurobedden.nl

Bestel online de perfecte complete tiener kamer of kom langs in onze showroom (op afspraak). Hier kunt u alle opties komen bewonderen en uittesten. Onze experts leiden u graag rond!

 

Veel gestelde vragen

Welke elementen zijn inbegrepen bij een complete tienerkamer?

Een complete tienerkamer omvat doorgaans verschillende meubelstukken zoals een bed, kast, bureau en mogelijk extra opbergmeubels. Bij Eurobedden.nl bieden we diverse complete tienerkamersets aan waarbij je de mogelijkheid hebt om bepaalde elementen aan te passen, zoals de kleur, het materiaal of specifieke functies. Hierdoor kun je de set personaliseren en afstemmen op de individuele smaak en behoeften van je tiener. 

De meubelen die u niet nodig heeft hoeft u niet te kopen. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie over de aanpassingsmogelijkheden en beschikbare opties.

 

Hoe kan ik de tienerkamer functioneel en stijlvol inrichten?

Het inrichten van een tienerkamer vereist een balans tussen functionaliteit en stijl. Overweeg opbergoplossingen zoals lades onder het bed of een compact bureau voor studie. Laat je tiener ook meebeslissen over de inrichting om een persoonlijke touch toe te voegen. Kies kleuren en meubels die passen bij de smaak van je tiener en die een stimulerende omgeving bieden.