• Bezoek onze showroom
  • Eigen vervoer en montage
  • 100% tevreden garantie

Vragen? 0416 77 86 88     info@eurobedden.nl

Tienerkamers

Tienerkamers in alle prijsklassen, voor jong en oud. U kunt alle tienerkamers zelf samen stellen. De meubelen die u niet nodig heeft hoeft u niet te kopen. Als u alleen een onderdeel wilt is dit ook mogelijk. Het assortiment bestaat uit verschillende stoere, stijlvolle tienerkamers.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-20 van 27

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-20 van 27

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tienerkamer

Elke tiener heeft behoefte aan een hippe tienerkamer. Wanneer uw zoon of dochter ouder begint te worden, wordt het tijd om zijn of haar slaapkamer een upgrade te geven. Tijd om de kamer een metamorfose te geven naar een echte tienerkamer! Om te zorgen dat alle onderdelen van de kamer goed bij elkaar passen zijn er speciale tienerkamers ontwikkeld: bij elkaar passende meubelen welke allen belangrijk zijn voor een kamer op deze leeftijd. In de kamer moet ruimte zijn om te slapen, studeren, spullen op te bergen en natuurlijk te relaxen (alleen of met vrienden). Onderdelen die zeker niet mogen missen in de kamer zijn dan ook een bed, een bureau en een bijpassende kast. Een kinderbed moet omgewisseld worden naar een volwassen bed. Aan tienerkamers hangen geen thema’s meer. Ze bestaan uit een complete combinatie van bij elkaar passende, stijlvolle meubels. Eurobedden heeft een breed assortiment aan tienerkamers. Geen typische tienerkamer voor jongens of tienerkamers voor meisjes, maar tienerkamers passend voor allebei.


Complete tienerkamer

Bij Eurobedden.nl kunt u terecht voor een complete tienerkamer voor uw kind. Meisjes hebben op deze leeftijd vaak geen behoefte meer aan een prinsessenkamer of een knalroze kast. Voor jongens is de tijd van thema’s als brandweer en auto’s ook voorbij. Het is tijd voor een leuke tienerkamer. Tieners zijn op zoek naar een stoere tienerkamer waar gezellig met vrienden gerelaxt kan worden. De complete tienerkamers van Eurobedden zijn dan ook niet aan een thema verbonden, maar allen heel stijlvol en stoer. De kamers zijn volledig zelf samen te stellen. Wanneer u uw perfecte kamer heeft samengesteld met de meubels die u wenst, kunnen wij de totaalprijs aanbieden. Doordat alle kamers tijdloos zijn, zal men er jarenlang plezier van kunnen hebben. Bestel online de perfecte tienerkamer voor uw tiener of kom langs in onze showroom (op afspraak). Echter, u kunt bij ons ook terecht voor gewone bedden, boxsprings, speciale seniorenbedden en overig bed toebehoren. Daarnaast kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, wij helpen u graag.