whatsapp

Tienerkamers

51 producten gevonden

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Alex eenpersoonsbed geborsteld hout zwart
  Anka tienerkamer, zelf samen te stellen
  € 399,00 € 359,00
 2. Alika eenpersoonsbed gebleekt kastanje
  Lucia kinderkamer, zelf samen te stellen
  € 179,00 € 159,00
 3. Alex eenpersoonsbed geborsteld hout zwart
  Liverpool tienerkamer, zelf samen te stellen
  € 189,00 € 169,00
 4. Story Tienerkamer, zelf samen te stellen
  Story Tienerkamer, zelf samen te stellen
  € 249,00 € 219,00
 5. Irony eenpersoonsbed recht hoofdbord
  Roox tienerkamer, zelf samen te stellen
  € 469,00 € 419,00
 6. Infans Color 1-persoonsbed wit
  Infans Color 1-persoonsbed wit
  € 269,00 € 239,00
 7. Infans Color 1-persoonsbed grijs antraciet
  Infans Color 1-persoonsbed antraciet-beuken
  € 269,00 € 239,00
 8. Infans Color mat wit 1-persoonsbed
  Infans Color 1-persoonsbed wit-beuken
  € 269,00 € 239,00

51 producten gevonden

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tienerkamers
Type bedden Formaten Jongen/ meisje Kleuren

Tienerkamers in alle prijsklassen, voor jong en oud. U kunt alle tienerkamers zelf samen stellen. De meubelen die u niet nodig heeft hoeft u niet te kopen. Als u alleen een onderdeel wilt is dit ook mogelijk. Het assortiment bestaat uit verschillende stoere, stijlvolle tienerkamers.

Tienerkamer

Creëer de tienerkamer waar elke tiener naar verlangt. Elke tiener heeft wel behoefte aan een hippe kamer. Wanneer uw zoon of dochter ouder begint te worden, wordt het tijd om zijn of haar slaapkamer een upgrade te geven. Tijd om de kamer een metamorfose te geven naar een echte tienerkamer! Om te zorgen dat alle onderdelen van de kamer goed bij elkaar passen zijn er complete tienerkamers ontwikkeld: bij elkaar passende meubelen welke allen belangrijk zijn voor een kamer op deze leeftijd.

 

Complete tienerkamers in verschillende varianten

Een tienerkamer is er in tal van soorten. In de kamer moet ruimte zijn om te slapen, studeren, spullen op te bergen en natuurlijk te relaxen (alleen of met vrienden). Onderdelen die zeker niet mogen missen in de kamer zijn dan ook een bed, een bureau en een bijpassende kast. Een kinderbed moet omgewisseld worden naar een volwassen bed. Aan tienerkamers hangen geen thema’s meer. Ze bestaan uit een complete combinatie van bij elkaar passende, stijlvolle meubels. Eurobedden heeft een breed assortiment aan tienerkamers. Eurobedden heeft een breed assortiment aan tienerkamers. Daarnaast kunt u bij ons in het assortiment terecht voor een typische tienerkamer voor jongens of tienerkamer voor meisjes, maar ook voor tienerkamers passend voor allebei.

 

Tienerkamer jongen

Op zoek naar een typische tienerkamer voor een jongen? Ondanks dat alle tienerkamers natuurlijk voor jongens en meiden geschikt zijn, bestaat ons assortiment uit een aantal typische jongens tienerkamers. Zo hebben we bijvoorbeeld een tienerkamer jongen helemaal in stijl van de grand prix. Tienerkamer jongen helemaal in de stijl van Spiderman? Ook deze vindt u in ons assortiment. Daarnaast bestaat het assortiment nog uit diverse tienerkamers gericht op auto’s.

 

Tienerkamer meisje

Tienerkamer meisje kopen? Naast een typische tienerkamer voor een jongen hebben we deze natuurlijk ook voor meiden. Voor de echte meiden tienerkamer hebben wij bijvoorbeeld uitvoeringen geheel in het teken van prinsessen, ballerina’s of Frozen. Een meisje dat hiervan houdt zal zich meteen thuis voelen in een typische tienerkamer voor meisjes. Echter, alle onze tienerkamers zijn natuurlijk geschikt voor jongens en meiden. Het is maar net wat uw tiener leuk vindt.

 

Complete tienerkamer

Een complete tienerkamer aanschaffen? Bij Eurobedden.nl kunt u terecht voor een complete tienerkamer voor uw kind. Meisjes hebben op deze leeftijd vaak geen behoefte meer aan een prinsessenkamer of een knalroze kast. Voor jongens is de tijd van thema’s als brandweer en auto’s ook voorbij. Het is tijd voor een leuke tienerkamer. Tieners zijn op zoek naar een stoere tienerkamer waar gezellig met vrienden gerelaxt kan worden. De complete tienerkamers van Eurobedden zijn dan ook niet allemaal aan een thema verbonden. De kamers zijn volledig zelf samen te stellen. Wanneer u uw perfecte kamer heeft samengesteld met de meubels die u wenst, kunnen wij de totaalprijs aanbieden. Doordat alle kamers tijdloos zijn, zal men er jarenlang plezier van kunnen hebben.

 

Tienerkamer kopen bij Eurobedden.nl

Bestel online de perfecte tienerkamer voor uw tiener of kom langs in onze showroom (op afspraak). Echter, u kunt bij ons ook terecht voor gewone bedden, boxsprings, speciale seniorenbedden en overig bed toebehoren. Daarnaast kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, wij helpen u graag.