whatsapp

Tienerkamers

46 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Tienerkamers
Type bedden Type bedden Formaten Kleuren

Op zoek naar een tienerkamer? Een kamer waar tieners kunnen ontspannen, studeren en zich kunnen ontwikkelen. Bij Eurobedden bieden we diverse tienerbedden, in alle prijsklassen, voor en oud, en met bijpassende meubels. Zo is een tienerkamer niet compleet zonder bijpassend bureau en/ of kasten. 

U kunt alle tienerkamers zelf samen stellen. De meubelen die u niet nodig heeft hoeft u niet te kopen. Het assortiment bestaat uit verschillende stoere, stijlvolle tienerkamers.

 

Een kamer als weerspiegeling van persoonlijkheid

Creëer de tienerkamer waar elke tiener naar verlangt. Elke tiener heeft wel behoefte aan een kamer dat aansluit aan hun persoonlijkheid en interesses. Wanneer uw zoon of dochter ouder begint te worden, wordt het tijd om zijn of haar slaapkamer een upgrade te geven. Tijd om de kamer een metamorfose te geven naar een echte tienerkamer! Om te zorgen dat alle onderdelen van de kamer goed bij elkaar passen zijn er complete tienerkamers ontwikkeld: bij elkaar passende meubelen welke allen belangrijk zijn voor een kamer op deze leeftijd.

 

Complete tienerkamers in verschillende stijlen

Een tienerkamer is er in tal van soorten. In de kamer moet ruimte zijn om te slapen, studeren, spullen op te bergen en natuurlijk te relaxen (alleen of met vrienden). Onderdelen die zeker niet mogen missen in de kamer zijn dan ook een bed, een bureau en een bijpassende kast. Een kinderbed moet omgewisseld worden naar een volwassen bed. Aan tienerkamers hangen geen thema’s meer. Ze bestaan uit een complete combinatie van bij elkaar passende, stijlvolle meubels.

 

Tiener kamers met ruime kuizen aan bedden

Als we het hebben over een tiener kamer, hebben we het niet over één standaard formaat bed. een tienerbed kan zowel een 1-persoonbed (90x200) zijn, maar ook een twijfelaar (120x200). Een tienerbed kan ook nog steeds een hoogslaper zijn. Hoogslapers zijn in tienerkamer nog steeds erg populair, dit komt door de ruimte dat vrijkomt onder het bed. Deze ruimte is ideaal voor bureau en studeerplek. U kiest zelf welk bed het wordt in de nieuwe tiener kamer.

 

Complete kamer kopen bij Eurobedden.nl

Bestel online de perfecte complete tiener kamer of kom langs in onze showroom (op afspraak). Hier kunt u alle opties komen bewonderen en uittesten. Onze experts leiden u graag rond!