whatsapp

Tienerbedden voor meisjes

Filteren

105 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Meiden vinden de looks van hun tienerbed erg belangrijk. Ze zijn op zoek naar bed dat past bij hun persoonlijkheid en voldoet aan hun ontwerp wensen. Het creëren van een gezellige en eigen plek staat voorop, waar ze kunnen ontspannen, studeren en hun creativiteit kunnen uiten. Het juiste tienerbed biedt meisjes een combinatie van stijl, comfort en functionaliteit. Op zoek naar een tienerbed voor een meisje? Laat u dan inspireren door de uitgebreide collectie van Eurobedden! Wat de smaak van uw tienerdochter ook is, u vindt het bij ons.

Meisjesbedden voor tieners

Tieners brengen vaak veel tijd door op hun kamer: om huiswerk te maken, te chillen met vriendinnen, een filmpje te kijken. Wat is er heerlijker dan dat op een fijn tienerbed te doen? In het assortiment van Eurobedden zijn veel mooie én stevige tienerbedden voor meisjes te vinden, zowel 1-persoonsbedden in de maat 90 x 200 als twijfelaars met een breedte van maar liefst 120 cm. Heeft u een ruime tienerkamer, dan is een twijfelaar in 120 x 200 natuurlijk extra comfortabel.

Meisjes tienerbedden in verschillende modellen

Over variatie in de modellen van onze tienerbedden kunnen we kort zijn: die is enorm! Of uw tiener nu kiest voor een hemelbed of een huisbed, een kajuitbed of een bedbank, een hoogslaper of een stapelbed, u vindt het bij Eurobedden. En ook qua kleur, materiaal en stijl kunt u uw hart ophalen op onze website. Er zijn tienerbedden voor meisjes in vrolijke kleuren, maar ook in neutrale tinten, zodat u ze gemakkelijk kunt combineren én kunt decoreren met leuke accessoires. In onze webshop zijn bijvoorbeeld leuke dekbedovertrekken en hemelbedgordijnen te bestellen.

Complete tienerkamer voor meisjes

Heeft u het meisjes tienerbed van uw dromen gevonden? Dan wilt u er misschien wel een complete slaapkamer in die stijl van maken. Bij veel van onze bedden kunt u volop bijpassende artikelen shoppen, zoals een nachtkastje, kledingkast, ladekast, boekenkast en bureau. Kiest u voor een hoogslaper? Dan zijn sommige kasten en bureaus zelfs al ingebouwd. Zo bespaart u ruimte en heeft u een complete tienerkamer in één meubel.

Extra leuk voor op een meisjeskamer is natuurlijk een make-uptafel. Dat is pas een eyecatcher! We hebben veel leuke modellen in onze webshop staan. Sommige van onze tienerbedden voor meisjes (en natuurlijk ook tienerbedden voor jongens!) staan opgesteld in onze showroom. U bent – na het maken van een afspraak – van harte welkom voor een vrijblijvend bezoek.