whatsapp

Tienerbedden

111 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Iedere tiener vindt het fijn een eigen plekje te hebben voor wat privacy, om af te spreken met vrienden, huiswerk te maken of te gamen. En dan is het natuurlijk belangrijk om voor de tienerkamer een leuk en comfortabel tienerbed aan te schaffen. Gelukkig kunt u daarvoor terecht bij Eurobedden! Daar is voor iedere tiener en voor iedere smaak een leuk bed te vinden.

 

Een tienerbed voor jongens en meiden

In het ruime assortiment van Eurobedden kunt u naar hartenlust op zoek naar een mooi tienerbed. Zoekt u een romantisch of landelijk tienerbed voor meisjes? Of een stoer of industrieel tienerbed jongens? In alle kleuren, modellen en stijlen is volop keus op onze website. Sommige van onze tienerbedden zijn voorzien van een handige bedlade zodat u, wanneer uw tiener een onverwachte logé krijgt, in een handomdraai een extra slaapplek hebt geregeld. Ook hebben we leuke kajuitbedden voor tieners, die voorzien zijn van opbergruimte, bijvoorbeeld in kastjes onder of om het bed. Liever een bedbank, waarop uw tiener heerlijk kan chillen met een paar leuke kussens tegen de achterwand? Ook die vindt u in onze webshop.

 

Een hoogslaper als tienerbed

Misschien zoekt uw tiener het liever wat hogerop. Denk dan eens aan de aanschaf van een hoogslaper! Een hoge slaapplek, die je met een vaste trap of ladder kunt bereiken. Een groot voordeel van een hoogslaper is bovendien dat er volop ruimte onder het slaapgedeelte ontstaat, zodat je daar plaats hebt voor bijvoorbeeld een kledingkast, ladekast of bureau. We hebben hoogslapers waar je deze los bij kunt kopen, maar er zijn ook hoogslapers waarbij dit standaard is ingebouwd. In allerlei kleuren en materialen, dus voor elk wat wils.

 

Of kiest uw tiener vooreen stapelbed?

Heeft u meerdere (klein)kinderen die op één kamer slapen? Of heeft uw tiener regelmatig een vriend of vriendin te logeren? Dan is een stapelbed voor op de tienerkamer ook een prima idee. Kiest u voor twee bedden boven elkaar? Of wordt het een zogenaamd hoekstapelbed, waarbij de bedden haaks op elkaar staan? In beide variaties hebben we volop mogelijkheden.

Kijk eens rond op onze website of bel, mail of app ons voor meer inspiratie en informatie! We helpen u graag het tienerbed van uw dromen te vinden.

 

Veel gestelde vragen

Wat is een tienerbed?

Een tienerbed onderscheidt zich van kinder bedden door zijn volwassenere uitstraling en afmetingen. In de regel is een tienerbed groter dan een standaard kinderbed, maar kleiner dan een volwassen tweepersoonsbed. Het biedt tieners een comfortabele en geschikte slaapruimte terwijl ze de overgang maken van kindertijd naar volwassenheid.

Wat zijn de afmetingen van een tienerbed?

De afmetingen van een tienerbed kunnen variëren, maar doorgaans hebben ze een breedte tussen 90 en 120 centimeter en een lengte tussen 190 en 200 centimeter. Deze afmetingen zijn ontworpen om voldoende ruimte te bieden voor een groeiend kind of tiener om comfortabel te slapen. Het is echter belangrijk om de specifieke afmetingen van een tienerbed op de productpagina te raadplegen, aangezien deze per model kunnen verschillen.