whatsapp

Kinderbedden

243 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kinderbedden zijn een belangrijk onderdeel van de slaapkamer. Het is een plek waar kinderen hun nachtrust pakken, maar ook waar ze samen komen met vriendjes en vriendinnetjes. Waar ze spelen, leren en groeien. Bij Eurobedden proberen we voor al deze elementen het beste kinderbed samen te stellen, een plek waar ze veilig zijn en plezier maken.

 

Kinderbedden in allerlei modellen

Bij Eurobedden bieden we een ruim aanbod aan kinderbedden, zo zorgen we ervoor dat er altijd een passend model tussen zit. Of uw kind nu droomt van een avontuurlijk huisbed, een stoer autobed, een handig kajuitbed of een sprookjesachtig hemelbed, bij ons vindt u het perfecte bed. We hebben ook kinderbedden met lades voor extra opbergruimte. Onze bedden voor kinderen zijn er in verschillende materialen zoals hout en metaal, en in allerlei kleuren, van neutraal zwart tot vrolijk en opvallend als de kleur roze. Welke droom de kinderen ook hebben, bij Eurobedden vindt u het ideale bed om die droom waar te maken!  

 

Voor iedere leeftijd een passend bed

Niet alleen de stijl, het materiaal of de kleur van het bed is belangrijk, ook wilt u natuurlijk zeker weten of het bed qua maat en model geschikt is voor uw kind. Daarbij kijken we naar de leeftijd van uw kind en adviseren we u wat de meest veilige en passende keuze is.

Voor jongere kinderen hebben we volop peuterbedden en juniorbedden (in de maat 70 x 140 of 70 x 150) op onze website. Is uw kind al wat ouder? Kies dan voor een tienerbed of 1-persoonsbed in de maat 90 x 200 of een twijfelaar in 120 x 200. Een andere - bij veel kinderen favoriete! – optie is een halfhoogslaper of een hoogslaper. Leuk om te zien én bovendien echte ruimtebespaarders door de ruimte die er onder het slaapgedeelte ontstaat. Voor gedeelde slaapkamers hebben we een ruime keus in stapelbedden en hoekstapelbedden.

 

Van kinderbedden tot complete slaapkamers

Bent u eruit welk model kinderbed het gaat worden? Dan wilt u misschien wel de hele slaapkamer in dezelfde stijl inrichten! Veel van onze kinderbedden zijn uit te breiden tot complete kinderkamers- of tienerkamers, bijvoorbeeld met een bijpassend nachtkastje, kledingkast, bureau, boekenkast en ladekast. U kunt de kinderkamers van Eurobedden helemaal naar uw eigen wens samenstellen, op basis van de grootte van de slaapkamer, de leeftijd en smaak van uw kind en natuurlijk uw budget. Creëer een gezellige plek en een fijne sfeer voor uw kind om te slapen, spelen, huiswerk te maken of af te spreken.

 

Leuke kinderbedden kopen bij Eurobedden

Wanneer u een keuze voor een kinderbed heeft gemaakt óf wanneer u juist wat extra advies kunt gebruiken bij het maken van uw keuze staan we graag voor u klaar. U kunt altijd contact met ons opnemen via telefoon, mail of WhatsApp. Ook bent u – na het maken van een afspraak – van harte welkom in onze showroom waar een groot deel van onze kinderbedden staat opgesteld. Daar kunnen we u natuurlijk ook adviseren over een comfortabel matras, bijpassende slaaplamermeubels, accessoires en alle vragen over uw eventuele aankoop beantwoorden. Kom gerust langs voor een vrijblijvend bezoek!

 

Veelgestelde vragen

Wanneer is het tijd voor een kinderbed?

De meeste kinderen slapen tot ca. 2½ jaar in een baybed of ledikantje. Rond die leeftijd wordt meestal gekozen voor een juniorbed/peuterbed. Deze worden vaak gebruikt tot het 5e of  6e levensjaar. Daarna gaat iedereen vaak over naar een kinderbed van 90x200. Uiteraard is dit afhankelijk van de grootte en zelfstandigheid van uw kind, en natuurlijk van uw budget en eigen voorkeur.  

Wat zijn de standaardafmetingen van een kinderbed?

De standaardmaat van een kinderbed is 90x200. Ook onze kajuitbedden, huisbedden en (half)hoogslapers hebben die maat. Voor kinderen die graag wat ruimer slapen is een kinderbed twijfelaar ideaal: deze zit met zijn maat 120x200 tussen een 1-persoons- en 2-persoonsbed in. 

 

Type kinderbedden Formaten Kleuren Advies