whatsapp

Peuterbed meisje

Filteren

8 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Peuterbed meisje
Type meisjesbedden Formaten Jongen/ meisje Kleuren

 

Is uw dochter zo gegroeid dat haar ledikant te klein wordt? Is het tijd voor de volgende stap en bent u op zoek naar een meisjes peuterbed? Dan is een kijkje op de website van Eurobedden de eerste stap die u neemt! Daar zult u zeker het favoriete peuterbed voor uw dochter of kleindochter gaan vinden.

 

Waarom de keuze voor een peuterbed?

Kinderen in de peuterleeftijd slapen heel wat uren. Doordat ze overdag op ontdekking gaan en actief bezig zijn, is een goede nachtrust erg belangrijk. En niet alleen ’s nachts: de meeste peuters slapen ook ’s middags nog een paar uurtjes. Daarom is een comfortabel – en natuurlijk ook veilig - peuterbed een belangrijke keuze. Ook is een peuterbed (van 70 x 140 of 70 x 150 cm) ideaal om de stap van een ledikant naar een groot tienerbed (90 x 200) wat kleiner te maken.

 

Volop keuze in peuterbedden voor meisjes

Eurobedden heeft een heel ruim aanbod van peuterbedden voor meisjes. Ieder meisje heeft per slot van rekening een andere stijl en een andere voorkeur. Een leuk en stevig peuterbed in onze collectie is een van deToddler modellen van Vipack, verkrijgbaar in de neutrale kleuren wit en grijs. Door de basic kleuren passen deze bedden op iedere meisjeskamer en is het ideaal om met andere meubels te combineren. Ook onze peuter huisbedden zijn het bekijken waard. Zo hebben we huisbed Cascami, Cabane en Tipi in ons assortiment in peutermaten. Het leuke van deze bedden is dat u ze kunt stylen met bijvoorbeeld lampjes, vlaggetjes, slingers of andere decoratie, waardoor u er een eigen stijl aan geeft. Ook met de keuze van een bijpassend dekbed of andere accessoires kunt u het meisjes peuterbed de uitstraling geven die bij uw dochter past.

 

Maak uw meisjes peuterbed compleet

Niet alleen een stevig en veilig meisjes bed is belangrijk om lekker te kunnen slapen, ook een comfortabel matras mag natuurlijk niet ontbreken. Op onze website vindt u diverse peutermatrassen in verschillende diktes en maten. Wanneer u advies of tips kunt gebruiken bij de aanschaf van een peuterbed voor meisjes en een bijpassend peutermatras, kunt u ons altijd vrijblijvend bellen, mailen of appen. We helpen u graag!