Peuterbedden

Peuterbedden hebben een mooie tussenmaat tussen het ledikantje en het grote bed. De peuterbedden zijn er in verschillende leuke thema's zoals politie, brandweer, prinses en raceauto.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

Peuterbed

Een goed bed is belangrijk voor een optimale nachtrust. Dit betekent onder andere dat een bed de juiste maat moet hebben. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat een bed lekker ligt en past binnen de rest van het interieur. Een peuterbed is een bed in een tussenmaat tussen het ledikant en het reguliere, volwassen bed. Na ongeveer 2 jaar is een kindje het ledikant uitgegroeid en wordt het dus tijd voor een peuterbed. Vaak is het peuterbed het eerste grote bed voor het kind, wat het uitzoeken van het bed extra leuk en bijzonder maakt. Bij Eurobedden beschikken we over een ruim assortiment aan peuterbedden. Zo beschikt ons assortiment over een typisch jongensbed en over een typisch meisjes peuterbed. Is uw kind gek op auto’s? Ga voor het autobed voor peuters genaamd Peuter Race Car Bed. Daarnaast zijn er peuterbedden in andere leuke thema’s. Zo hebben we in ons assortiment ook een Peuter Fire Truck bed en een Peuter Politie Bed. Voor de kinderen die gek zijn van roze en prinsessen hebben we in ons assortiment ook nog een echt prinsessenbed. Naast peuterbedden vindt u in ons assortiment ook een uitgebreid aanbod kinderbedden en ruimtebesparende hoogslapers en stapelbedden.


Afmeting peuterbed

De afmeting van de peuterbedden bij Eurobedden.nl zijn allen hetzelfde, namelijk 70cm x 140cm. Dit is de standaard maat van het peuterbed. Eventueel kan er een peutermatras bij het peuterbed geleverd worden. De peutermatrassen zijn allen 16cm dik. Mocht uw kind inmiddels toch net te groot zijn voor een peuterbed, dan beschikken wij ook nog over een ruim assortiment aan bedden en matrassen in grotere maten. Heeft u nog vragen of wilt u graag advies van een van onze specialisten? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag. U kunt op afspraak ook bezoek brengen aan onze showroom.