whatsapp

Peuterbedden

11 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Peuterbedden
Type bedden Type bedden Formaten Kleuren

Een peuterbed is het ideale tussenbed tussen een ledikantje en een (groot) tienerbed. Bij Eurobedden hebben we peuterbedden van hoge kwaliteit met mooie ontwerpen waarin uw kind 's nachts helemaal tot rust komt. 

 

Divers aanbod aan peuterbedden

Een hoog kwlaiteit bed is belangrijk voor een optimale nachtrust. Dit betekent onder andere dat een bed de juiste maat moet hebben, maar daarnaast is het ook belangrijk dat een bed lekker ligt en past binnen de rest van het interieur. Een peuterbed is een bed in een tussenmaat tussen het ledikant en het reguliere, volwassen bed. Na ongeveer 2 jaar is een kindje het ledikant uitgegroeid en wordt het dus tijd voor een peuterbed. Vaak is het peuterbed het eerste grote bed voor het kind, wat het uitzoeken van het bed extra leuk en bijzonder maakt.

Bij Eurobedden beschikken we over een ruim assortiment aan peuterbedden. Zo beschikt ons assortiment over een typisch jongens peuterbed en over een typisch meisjes peuterbed. Verkrijgbaar in verschillende modellen, van een nautraal wit peuterbed, tot aan een autobed. . Meer fan van prinsessen, ook daarvoor hebben we de mooiste bedden. Shop ze online of kom langs in onze showroom.

 

Afmeting van een peuterbed

De meeste kinderen zijn zo rond de 2 à 2½ jaar als ze te groot worden voor een ledikantje. Dan is het tijd voor een peuterbed. Een peuterbed heeft een tussenmaat tussen het ledikant en het reguliere, volwassen bed. De meeste peuterbedden hebben een afmeting van 70x140 of 70x150 cm. 

Mocht uw kind inmiddels toch net te groot zijn voor een peuterbed, dan beschikken wij ook nog over een ruim assortiment aan kinderbedden in grotere maten. Denk hierbij aan het populaire formaat kinderbed van 90x200.

Heeft u nog vragen of wilt u graag advies van een van onze specialisten? Bijvoorbeeld vanaf welke leeftijd een peuterbed? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag. U kunt op afspraak ook bezoek brengen aan onze showroom.

 

Een peuterbed met passend matras

Als u een keuze heeft gemaakt welk peuterbed het beste bij uw kind en bij het interieur van de peuterkamer past, is het tijd voor de aanschaf van een bijbehorend peutermatras. Ook daarvoor kunt u terecht bij Eurobedden. Onze peutermatrassen, verkrijgbaar in diverse maten, hebben een matrasdikte van 16 cm. Ze zorgen voor een goede ventilatie en veel ligcomfort, wat extra belangrijk is, omdat een peuter behoorlijk wat uren in zijn of haar bed doorbrengt.

U ziet het: voor een leuk peuterbed, eventueel aangevuld met een peutermatras, bent u bij Eurobedden zeker aan het juiste adres. Informeer gerust vrijblijvend naar alle mogelijkheden!