whatsapp

Meisjesbed met opbergruimte

Filteren

29 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Een opgeruimde meisjeskamer met een meisjesbed met opbergruimte. Met het ruime assortiment van Eurobedden blijft de kinderkamer netjes en aan kant. Een fijn meisjesbed voor een goede nachtrust én een handige opbergplaats voor allerlei meidenspullen: de ideale combinatie.

 

Opbergruimte onder het meisjesbed

Veel van onze meisjesbedden zijn voorzien van een bedlade óf kunnen hiermee worden uitgebreid. Een lade onder het bed is natuurlijk een prima plek om van alles in op te bergen: kleding, schoenen, schoolspullen of speelgoed. Veel van de bedlades zijn bovendien geschikt om een matras in te leggen, zodat het niet alleen een opberglade maar ook een slaaplade is. Multifunctioneel dus! Zo wordt de ruimte onder het bed altijd volledig benut. Liever twee kleinere opberglades dan één grote? Ook daarvan vindt u mogelijkheden in onze webshop!

 

Een meisjesbed met kastjes of opbergvakken

Een andere optie dan een meisjesbed met een bedlade is een kajuitbed met opbergvakken onder het bed óf een bed dat is voorzien van kastruimte om het bed heen. Heel geschikt om leuke accessoires of decoratie neer te zetten, maar ook om bijvoorbeeld boeken of schoolspullen in kwijt te kunnen. Opgeruimd staat netjes! Op de website van Eurobedden staan volop meisjesbedden die er niet alleen leuk uitzien op iedere meisjeskamer, maar die ook voor veel opbergruimte zorgen.

 

Of wordt het een (half)hoogslaper voor de meisjeskamer?

Behalve de vele ledikanten, tienerbedden en kajuitbedden met opbergruimte kunt u als meisjesbed natuurlijk ook kiezen voor een halfhoogslaper met opbergruimte of een hoogslaper. Doordat deze bedden de hoogte in gaan, bieden ze vanzelf veel opbergruimte onder het slaapgedeelte. Echte ruimtebespaarders dus! Met een paar leuke opbergboxen of bijvoorbeeld een ladekast onder het bed is het het ideale meisjesbed met opbergruimte. Sommige van onze (half)hoogslapers zijn standaard voorzien van kastruimte en een bureau, waardoor u met één meubel een complete meisjeskamer heeft!

Nieuwsgierig geworden naar al onze meisjesbedden met opbergruimte? Ontdek snel de vele opties op onze website óf neem vrijblijvend contact op met Eurobedden voor advies op maat!