whatsapp

Kinderbedden met opbergruimte

34 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Een opgeruimde kinderkamer, dat willen we allemaal! Bij Eurobedden hebben diverse kinderbedden met opbergruimte, in de vorm van lades, kastjes of opbergvakken. U zult verrast zijn door de ruime keuze!

 

Diverse kinderbedden met opbergruimte

Er bestaat niet één model kinderbed met opbergruimte, deze bedden zijn namelijk verkrijgbaar in allerlei soorten. Populair zijn bijvoorbeeld kajuitbedden met opbergruimte, deze zijn vaak voorzien van handige opberglades.

Daarnaast heeft u ook de keuze uit (half)hoogslapers of stapelbedden met opbergruimte. Sommige hebben ingebouwde opbergruimtes, zoals een kledingkast, opberglades en zelfs kastruimte in de traptreden. Bij andere kunt u allerlei aanvullende artikelen bijbestellen: zo kunt u veel van de hoogslapers en halfhoogslapers uitbreiden met een ladekast, boekenkast, kledingkast of bureau. Hiermee stelt u een complete kinderkamer met volop opbergruimte samen!

 

Kinderbedden met opbergruimte zijn ruimte besparend

Kinderbedden met opbergruimte zijn erg populair vanwege de vele ruimte dat het bespaart op de rest van de slaapkamer. Zo bieden deze bedden opbergruimte in, onder en nabij het bed. Hierdoor houdt elders op de kamer meer ruimte over. Uiteindelijk zorgt voldoende opbergruimte ook voor een opgeruimde en nette kamer, iets wat ieder oud en kind wil!

 

Kinderbedden in onze showroom

Heeft u een bepaald model kinderbed in gedacht, dan bent u van harte welkom om deze in onze showroom te bekijken en te testen. We helpen u graag bij het kiezen van het juiste bed! Onze collectie is enorm uitgebreid en gevarieerd, waardoor we helaas niet alle artikelen een plaatsje in onze showroom kunnen geven. Maar natuurlijk kunt u altijd vrijblijvend informeren of het kinderbed met opbergruimte dat u heeft uitgekozen in onze showroom te bekijken is. Ook adviseren we u graag bij het maken van een keuze. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We staan graag voor u klaar!

 

Snel naar alle kinderbedden met opbergruimtes:

Type bedden   Jongen/ meisje  

 

Veel gestelde vragen

Kan ik de opbergruimte aanpassen of verwijderen?

Ja, veel van onze kinderbedden met opbergruimte bieden de mogelijkheid tot aanpassing of zelfs volledige verwijdering van de opbergruimte. Dit stelt je in staat om het bed aan te passen aan de specifieke behoeften van je kind of de beschikbare ruimte in de kamer. 

Zijn de kinderbedden met opbergruimtes veilig voor mijn kind?

Absoluut. We begrijpen dat veiligheid van het grootste belang is als het gaat om kindermeubilair. Onze kinderbedden met opbergruimte voldoen aan strenge veiligheidsnormen en zijn ontworpen met het oog op de veiligheid van kinderen. Materialen zijn zorgvuldig geselecteerd en de constructies zijn stevig en stabiel.