whatsapp

Kinderkamers

45 producten gevonden

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Alika eenpersoonsbed gebleekt kastanje
  Lucia kinderkamer, zelf samen te stellen
  € 179,00 € 159,00
 2. Story Tienerkamer, zelf samen te stellen
  Story Tienerkamer, zelf samen te stellen
  € 249,00 € 219,00
 3. Infans Color 1-persoonsbed wit
  Infans Color 1-persoonsbed wit
  € 269,00 € 239,00
 4. Infans Color 1-persoonsbed grijs antraciet
  Infans Color 1-persoonsbed antraciet-beuken
  € 269,00 € 239,00
 5. Infans Color mat wit 1-persoonsbed
  Infans Color 1-persoonsbed wit-beuken
  € 269,00 € 239,00
 6. Infans Color halfhoogslaper met hutwanden wit
  Infans Color halfhoogslaper wit
  € 429,00 € 379,00
 7. Infans Color complete slaapkamer matwit
  Infans Color midislaper wit
  € 519,00 € 459,00
 8. Infans Color stapelbed wit complete slaapkamer
  Infans Color stapelbed wit
  € 779,00 € 699,00

45 producten gevonden

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Type bedden Formaten Jongen/ meisje Kleuren

 

Op zoek naar complete kinderkamer kopen? Zowel een kinderbed, een bijpassend matras, kast en bureau? Bij Eurobedden.nl bieden we een ruim en gevarieerd assortiment en gaat u ongetwijfeld slagen voor de aankoop van een nieuwe kinderkamer!

Complete kinderkamer nodig?

Als uw zoon of dochter toe is aan een nieuwe kinderkamer, is het natuurlijk ideaal als u op éen adres kunt slagen. Niet het bed bij de ene leverancier en de kast weer bij een andere webshop, maar de volledige kamer kunnen aanschaffen bij éen zaak met een meer dan compleet aanbod. Bij Eurobedden helpen u graag!

Dus is uw kind uit zijn of haar peuterbed gegroeid en is het tijd voor een complete kinderkamer? Of is de kinderkamer aan vervanging toe en bent u op zoek naar een echte, complete tienerkamer? Eurobedden adviseert en informeert u graag over alle mogelijkheden!

Wat maakt de kinderkamers van Eurobedden zo compleet?

De basis van een kinderkamer is natuurlijk het bed. Zonder een fijne slaapplaats kunt u geen slaapkamer creëren. Bij veel bedden in het assortiment van Eurobedden heeft u de keuze uit een 1-persoonsbed (90 x 200) of een twijfelaar (120 x 200) voor wie wat ruimer wil slapen

Natuurlijk is een hoogslaper, halfhoogslaper of midislaper ook een leuk idee om uw complete kinderkamer op te baseren. Als u voor het bed van uw wens heeft gekozen is het tijd om dit uit te breiden tot een volledige kinderkamer. Hiervoor zijn bij Eurobedden vele bijpassende artikelen verkrijgbaar. Wat dacht u van een nachtkastje of een ladekast? Een bureau en/of een boekenkast? En natuurlijk mag een kledingkast voor het opbergen van alle kleding en schoenen niet ontbreken!

Een complete kinderkamer in iedere stijl

Zowel jongens als meisjes kunnen bij Eurobedden hun droomkamer vinden! Er zijn stoere jongenskamers, romantische meisjeskamers, landelijke of industriële tienerkamers, kamers voor gamers en ga zo maar door. In vele kleuren, stijlen en materialen verkrijgbaar, dus letterlijk voor elk wat wils.

Wilt u vooraf onze collectie kinder- en tienerkamers komen bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom, waar een groot deel staat opgesteld. Maakt u vooraf even een afspraak, dan ontvangen we u graag!