whatsapp

Kinderkamers

36 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Op zoek naar een complete kinderkamer? Voor jongens en meisjes, van peuters tot tieners, onze collectie biedt diverse stijlen en praktische oplossingen. Maak de kinderkamer compleet met een bed, bureau, kasten en nog veel meer.

 

Complete kinderkamer op één adres

Als uw zoon of dochter toe is aan een nieuwe kinderkamer, is het natuurlijk ideaal als u op éen adres kunt slagen. Niet het bed bij de ene leverancier en de kast weer bij een andere webshop, maar de volledige kamer kunnen aanschaffen bij éen zaak met een meer dan compleet aanbod. Bij Eurobedden helpen we u graag!

Dus is uw kind uit zijn of haar peuterbed gegroeid en is het tijd voor een complete kinderkamer? Of is de oude kinderkamer aan vervanging toe? Eurobedden adviseert en informeert u graag over alle mogelijkheden!

 

Kinderbedden zijn de basis van iedere kinderkamer

De basis van een kinderkamer is natuurlijk het bed. Bij veel van onze bedden heeft u de keuze uit een 1-persoonsbed (90 x 200) of een twijfelaar (120 x 200) voor wie wat ruimer wil slapen. Natuurlijk is een hoogslaper, halfhoogslaper of midislaper ook een leuk idee om uw complete kinderkamer op te baseren.

Als u voor het kinderbed van uw wens heeft gekozen, is het tijd om dit uit te breiden tot een volledige kinderkamer. Hiervoor zijn bij Eurobedden vele bijpassende artikelen verkrijgbaar. Wat dacht u van een nachtkastje of een ladekast? Een bureau en/of een boekenkast? En natuurlijk mag een kledingkast voor het opbergen van alle kleding en schoenen niet ontbreken!

 

Een complete kinderkamer in iedere stijl

Zowel jongens als meisjes kunnen bij Eurobedden hun droomkamer vinden! Er zijn stoere jongenskamers, romantische meisjeskamers, landelijke of industriële tienerkamers, kamers voor gamers en ga zo maar door. In vele kleuren, stijlen en materialen verkrijgbaar, dus letterlijk voor elk wat wils.

Wilt u vooraf onze collectie complete kinderkamers komen bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom, waar een groot deel staat opgesteld. Maakt u vooraf even een afspraak, dan ontvangen we u graag!

 

Veel gestelde vragen

Wat zijn de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van een kinderkamer?

Bij het kiezen van een kinderkamer zijn er verschillende belangrijke overwegingen. Denk aan de grootte van de kamer, het bed, de voorkeuren van het kind, de levensduur van het meubilair en de mate van opbergruimte. Het is belangrijk om een balans te vinden tussen functionaliteit, stijl en duurzaamheid.