whatsapp

Kinderbed met glijbaan

10 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Roetsj … langs je eigen kinderbed met glijbaan

Met een kinderbed met glijbaan doet iedere ouder hun kind een groot plezier. Wat is er nu leuker dan ‘s morgens na een heerlijke nacht slapen via een glijbaan je bed uit te kunnen glijden? Ieder kind zal de dag op deze manier met plezier beginnen! Het slapen in een extra hoog bed, zoals een halfhoogslaper, is natuurlijk al spannend, maar als het kinderbed dan ook nog is voorzien van een glijbaan wordt slapen echt een feestje.

Halfhoogslaper of stapelbed met glijbaan

Bij Eurobedden kunt u kiezen uit verschillende modellen kinderbedden met een glijbaan. Zo is er stapelbed Beni, dat verkrijgbaar is als gewoon stapelbed of als hoekstapelbed, zowel in wit als in de kleur beuken. Ook hebben we een groot aantal halfhoogslapers met een glijbaan, zoals de modellen Nova, Eliyas en Pino. Ook aan de kleinere kinderen is in de serie Pino gedacht: we kunnen u een extra laag model halfhoogslaper met een glijbaan aanbieden. Dus wél het leuke effect van een wat hoger bed mét glijbaan, maar dan op veilige hoogte voor jonge kinderen!

Welke kleur bed met glijbaan kiest u?

Een aantal van onze bedden met glijbaan is uitsluitend in wit leverbaar: een ideale, neutrale, tijdloze kleur die op iedere kinderkamer past. De Pino halfhoogslapers met glijbaan zijn in de kleuren wit, grijs en grenen te bestellen. Welke kleur is uw favoriet? Bovendien is dit kinderbed met glijbaan uit te breiden met allerlei leuke accessoires, zoals speelgordijnen voor onder het bed, een tunnel voor op het bed en een bijpassend dekbedovertrek. Zo maakt u uw bed met glijbaan helemaal compleet!

Heeft u vragen of wilt u vooraf een vrijblijvend bezoek aan onze showroom brengen? U bent, na het maken van een afspraak, van harte welkom. Of nog twijfel over de glijbaan, neem dan zeker een kijkje bij alle kinderbedden en vindt het bed naar wens. 

 

 

Type kinderbedden Formaten Kleuren Advies