whatsapp

Kajuitbed meisje

Filteren

35 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Kajuitbed meisje

Een kajuitbed in een meisjeskamer is een echter aanrader! Eurobedden heeft een gevarieerd aanbod in kajuitbedden speciaal voor meisjes, daar zit het favoriete bed van uw (klein)dochter ongetwijfeld tussen!

 

Kenmerken van een meisjes kajuitbed

Veel kajuitbedden beschikken over een soort ombouw om het bed: verhoogde zijkanten én een achterwand. De bedden worden vaak met de achterwand tegen de muur van de slaapkamer gezet. Het voordeel van deze vormgeving is dat het extra veilig is. Wat het bovendien extra leuk maakt op een meisjes slaapkamer, is als het kajuitbed als bedbank wordt gebruikt: style het bed met een paar leuke kussens en ieder meisje heeft een heerlijke plek om te slapen én te relaxen! Dat gelt overigens niet alleen voor de kajuitbedden, ook de meisjes hoogslapers en meisjes stapelbedden zijn hier erg populair.

 

Een kajuitbed biedt ieder meisje opbergruimte!

Een groot deel van onze kajuitbedden is voorzien van opbergruimte, bijvoorbeeld met één groot bedla, meerdere opberglades, kastjes of open vakken. Ideaal om je meisjeskamer netjes en opgeruimd te houden! Sommige kajuitbedden hebben zelfs een slaaplade waarin zich een extra bed bevindt. Ideaal voor meisjes die regelmatig een logé krijgen! Met het onderbed heb je in een handomdraai een extra slaapplek gemaakt.

 

Meisjes kajuitbed in verschillende kleuren en stijlen

Omdat ieder meisje anders is en smaken nu eenmaal verschillen, hebben we gezorgd voor volop keuze en variatie als het gaat om de modellen. Of je nu op zoek bent naar een strak of modern kinderbed, houdt van een romantische of juist landelijke stijl, Eurobedden biedt het allemaal.

Ook als het gaat om kleur zijn er diverse keuzes, zo bieden we de kajuitbedden voor meisjes aan in het neutraal wit, naturel, zwart of met een kleurtje, zoals roze of toch blauw. Bekijk hier alle meisjesbedden.

U ziet het: de keuze in kajuitbedden voor meisjes is enorm! Heeft u vragen, wilt u meer informatie of een bezoek komen brengen aan onze showroom? Neem dan gerust – uiteraard vrijblijvend – contact met ons op.