whatsapp

Kajuitbed 90x200

Filteren

32 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Kajuitbed 90x200

Een kajuitbed van 90x200 is een populair formaat. Het is de meest gangbare maat voor een kinderbed, het past in veel slaapkamers en heeft afmetingen waar kinderen niet zomaar uit groeien. Bent u op zoek naar een comfortabel, stijlvol en functioneel bed, dan bent u aan het juiste adres. 

 

Een kajuitbed 90x200 als bedbank

Het leuke van een kajuitbed met een achterwand is dat het ook als bedbank kan worden gebruikt. Met een paar fijne kussens wordt het een heerlijke plek om tegenaan te leunen en te relaxen. Zo biedt het niet alleen een fijne slaapplaats, maar zal uw zoon of dochter er ook overdag veel gebruik van maken. Een kajuitbed voor een meisje of jongen, dat kan allebei!

 

Kajuitbedden van 90x200 in vele kleuren en stijlen

De variatie in kajuitbedden is bij Eurobedden enorm. Zo bieden we metalen kajuitbedden van 90x200 met open spijlen. Of gaat u liever voor een kajuitbed in massief grenen of MDF? Ook dan is er volop keuze: met dichte wanden of met open latten, met een strakke of juist een landelijke uitstraling, in een neutrale of juist een opvallende kleur.

Daarnaast zijn veel van de kajuitbedden standaard voorzien van opberglades of kunnen hiermee worden uitgebreid. Ook hebben we kajuitbedden met een extra logeerbed in de slaaplade. Schuif ze gemakkelijk uit en je beschikt over een 2-persoonsbed. Standaard op zoek naar een bed met 2 slaapplaatsen, kijk dan ook zeker eens bij de stapelbedden van 90x200.  

 

Bedden kopen bij Eurobedden

Aarzel niet langer en ontdek vandaag nog de prachtige collectie kajuitbedden van 90x200 op Eurobedden.nl. Bestel het bed naar wens gemakkelijk online of kom langs in onze showroom. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend bezoek!